|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ''šlatanje lulčka''
12.10.2011 17:28:55   
Claudi
Lep pozdrav!
Mene pa zanima al je naš edini al je še ker k si skoz šlata lulčka?user posted image Star je skoraj 3  leta.Pa mu skoz govorim nej da roko vn, pa nč ne zaleže.A je to spet ena faza, ki mine?Kaj ste pa vi naredili oz rekli, da je nehal?Hvala za karkoliuser posted image papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ''šlatanje lulčka''
12.10.2011 17:39:38   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Claudi

Lep pozdrav!
Mene pa zanima al je naš edini al je še ker k si skoz šlata lulčka?user posted image Star je skoraj 3  leta. Pa mu skoz govorim nej da roko vn, pa nč ne zaleže. A je to spet ena faza, ki mine? Kaj ste pa vi naredili oz rekli, da je nehal? Hvala za karkoliuser posted image papa 

Ne, ne mine. In zakaj ga ne bi smel šlatat? Saj je njegov.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2011 17:42:02   
čaki
ko bo starejši, ga bo še bolj šlatal...user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2011 17:43:55   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: čaki
ko bo starejši, ga bo še bolj šlatal...user posted image

Itak. Ko enkrat pogruntajo da jih imajo - konec! user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2011 17:56:43   
Andromeda
V enem priročniku za vzgojo je lepo napisano, da se v tem primeru fantka poduči, da naj si ga "šlata" tako, da ga nihče ne vidi in da nikoli ne sme pustiti, da mu ga kdo drug "šlata".

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2011 18:12:52   
Claudi
Andromeda hvala, ta je dobra.Ma ne da ne sme al karkol, sam mal smotan je da ma skoz roko tm no, ko bi si vsaj čez hlače user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2011 18:32:20   
Paštetka
Jaz ga nisem opozarjala, ampak ko je bilo res preveč, sem ga lepo prosila, da mi nekaj poda, prinese, naredi user posted image
Sva se pogovorila, je rekel, da mu je to všeč, da mu paše... Pa je hitro minilo.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2011 18:35:59   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Claudi
Lep pozdrav!
Mene pa zanima al je naš edini al je še ker k si skoz šlata lulčka?user posted image Star je skoraj 3  leta. Pa mu skoz govorim nej da roko vn, pa nč ne zaleže. A je to spet ena faza, ki mine? Kaj ste pa vi naredili oz rekli, da je nehal? Hvala za karkoliuser posted image papa 

no, skoz pa res ni dobr. da ga šlata sred štacune in ko je lačen, da vzame roko ven iz hlač in prime makovko user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2011 19:13:24   
ronja

Hehe, dejansko se tudi odrasli fantje kdaj šlatajo, jauser posted image . mojidve zaenkrat pustita lulčke na miru.

Šalo na stran: ko sta bili tamalidve fascinirani s svojima spoloviloma, sem jima rekla, da se lahko igrata z njima, vendar samo doma, v svoji sobi in ne pred obiski. Sta sprejeli ta pravila in ni bilo nobenih problemov. Res pa sta se nekaj časa režali ko pečena mačka, ko sta se igrali ena z drugo. Ko odrasel to gleda, se ti čudno zdi, ampak njim je to enako kot nos ali noga - in ker jima pustiva, da se igrata skupaj in tikata ena drugo, je potem malo čudno, če rečeva, da tega pa ne smeta tikat druga drugi, če je to obema prav... Skratka, sta se neumorno zabavali nekaj časa, potem ju je pa minilo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2011 19:16:04   
ronja
da vzame roko ven iz hlač in prime makovko

no, ja, ne se preveč zgražat... Navsezadnje nas je večina kdaj že imela stik z usti - v odraslosti mislim;). Ne rečem, da jih pustit, da se šlatajo sredi trgovine, ampak vseeno pa to ni glih prepričljiv argument;).

Aja, mi smo meli pravilo, da se to dela samo s čistimi rokami in tudi potem si je fajn roke umit - to jima tudi kasneje zna prav prit, pa kake glivice prihranit;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2011 20:36:05   
pelin
no, skoz pa res ni dobr. da ga šlata sred štacune in ko je lačen, da vzame roko ven iz hlač in prime makovko user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

user posted image user posted image že sam komentar je za dol padit, ampak tale smajli na konc je pa najboljš...To je kar pogosta zadeva pri fantkih, ki se največkrat  začne ko se škrati znebijo plenic...po mojih izkušnjah je najbolje otroka takrat ko res intenzivno to počne, zamotit z neko zadevo oz. opravkom, kjer rabi obe roki...Bolj ga opozarjaš, mu razlagaš in podobno, bolj misli na to in pogosteje to počne...Seveda je dobro razložit da to vse skupaj ni ne zdravo in neprimerno počet kar vsepovsod, vendar se ponavadi začnejo otroci skrivati, če jim rečeš, da lahko to počnejo na samem...To se velikokrat stopnjuje in marsikakšen fantek je potem večkrat pod mizo kot kje drugje...Pri nas v vrtcu ponavadi zaleže, če jim razložiš stvar iz zdravstveno-  higienskega  vidika , pokažeš slikice ob kakšni enciklopediji in podobno...Gre pa tu v bistvu za neko razvojno fazo, ko odkrivajo svoje telo in vse kar je povezano z njim...Ponavadi čez čas mine oz. večji otroci to počnejo manj opazno..

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
12.10.2011 22:46:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2011 5:37:34   
Hope2
Kaj pa ko se pri 1,5 letu vsede na trebuh, s pimpekom cilja popek, ko zadane, pa začne naskakovat, da mu vstane pimpek in to sredi obljudene plažeuser posted image user posted image . Jaz bi se takrat najraje pogreznila v zemljo, ampak režal smo se pa vsi. Kaj naj drugega, še sreča, da mu je bil samo en popek tolk všečuser posted image user posted image in da ga je ta nagon hitro zapustil

Začel pa si ga je vlačit po 2 letu, ko smo plenico dali dol in tudi zdaj si ga vleče le, če je nagi. Itak pa zadnje čase noče biti nagi, tak da že dolgo ni "igranja". Zdaj je aktualno: ati ma pimpeka, jaz mam pimpeka, mama ma lulekouser posted image , vsaj 100x na danuser posted image .

Uporabljamo pa tudi mi andromedin komentaruser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
13.10.2011 8:35:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
13.10.2011 8:37:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
13.10.2011 8:38:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2011 15:13:01   
*becky*
Nekje pri 3 letih otroci začnejo odkrivati svoj spol, itak da jim je to zanimivo. Po mojem jim je v primeru preveč dotikanja fajn preusmerit pozornost, najbrž se ni treba preveč sekirati zaradi tega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?