Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
roemer king plus, do kdaj? 8.10.2011 18:52:36
|
|
|
|
wis
|
Pozdravljene! Tiste, ki imate za otroke avtosedež Roemer King plus, novejši model, ta, ki ima okoli glave blazino, povejte, do kdaj ste jih lahko uporabljale? Na spletnih straneh piše da so od 9-18 kg oz. do 4 leta. Moja mala je stara 2 leti in 2 meseca, pa ima že dvignjeno blazino do vrha in sedaj, ko se je začel mraz in debela oblačila, ji rame še komaj stlačim pod blazino. Ne vem, ali se kje še kaj posebej dvigne, ne vem kam sem pospravila navodila, ali sem jaz do konca čudna, ampak 4 leta starega otroka si nikakor ne predstavljam sedeti v tem sedežu. Mi ga imamo malo več kot leto. Sedaj pa ne vem ali moram res že kupiti nekaj novega... Izkušnje?
|
|
|
|
RE: roemer king plus, do kdaj? 8.10.2011 20:18:45
|
|
|
|
wis
|
Se opravičujem, bi bil mogoče bolj primeren kateri drugi forum.... Če motim, me prosim prestavite.
|
|
|
|
RE: roemer king plus, do kdaj? 8.10.2011 21:29:40
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mi smo ga uporabljali do 3,5 let. Ali do višine nekje 104 cm. Pa bi še bil za par mesecev, ampak je nanj že čakal bratec. Se pa iz našega tista "blazinica za glavo" enostavno sname.
|
|
RE: roemer king plus, do kdaj? 8.10.2011 22:21:07
|
|
|
|
Jo@n
|
Prestavili pri dobrih 2,5 letih in 13kg, ker z bundo ni šel več noter... Velik cca 100 cm.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2011 10:16:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: roemer king plus, do kdaj? 9.10.2011 19:40:40
|
|
|
|
Aja1
|
Naša je bila v Romerju skoraj do 4 RD. Velika okoli 105 cm. Je pa res, da je še tisti model brez posebne zaščite za glavo.
|
RE: roemer king plus, do kdaj? 9.10.2011 21:15:35
|
|
|
|
Naja31
|
Mi imamo točno takega z zaščito za glavo (Roemer z isofixom), mali je star 3,5 leta, velik okrog 100 cm, okrog 16 kg, in ga še uporabljamo. Računam, da bo čez zimo še ok. Tudi starješi je sedel v Romerju sigurno do 4. leta, kakšen mesec več.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?