|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški dodatek
7.10.2011 9:15:12   
milki
Ravno izpolnjujem vlogo za otroški dodatek, pa mi neki ni jasno. Partner je trenutno nezaposlen, ampak ni prijavljen na zavodu kot iskalec zaposlitve. Jaz pa sem na 4 urnem delavniku, lansko leto sva bla pa oba zaposlena za polni del.čas in na podlagi tega sva dobila tudi tako dohodnino. Zdej pa vpisujem te podatke iz dohodninskega obrazca, nikjer pa ni da vpisem da trenutno nimava teh dohodkov in da partner ni zaposlen.

Ali oni sami pridobijo te podatke?

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški dodatek
7.10.2011 9:31:35   
ajataja
Nič ne bodo pridobivali podatkov za letošnje leto ,ker se upoštevajo dohodki iz lanskega leta in na podlagi teh dohodkov boš dobila ti otroški dodatek.

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otroški dodatek
7.10.2011 10:00:54   
Jantar
IZVIRNO SPOROČILO: milki

Ravno izpolnjujem vlogo za otroški dodatek, pa mi neki ni jasno. Partner je trenutno nezaposlen, ampak ni prijavljen na zavodu kot iskalec zaposlitve. Jaz pa sem na 4 urnem delavniku, lansko leto sva bla pa oba zaposlena za polni del.čas in na podlagi tega sva dobila tudi tako dohodnino. Zdej pa vpisujem te podatke iz dohodninskega obrazca, nikjer pa ni da vpisem da trenutno nimava teh dohodkov in da partner ni zaposlen.

Ali oni sami pridobijo te podatke?

Ne oni ti bodo upoštevali lanske podatke in s tem avtomatsko lanske dohodke......če pa se partner prijavi zdaj na zavod pa se bo upoštevalo trenutno stanje torej dohodki tvojega 4urnega dela....premisli,jaz mislim,da se splača prijavit....

Sem bla sama na istem konec avgusta in tud nisem bla na zavodu prjavljena in mi je rekla,da če se ne prijavim se upošteva še lanska moja porodniška,ki sem jo dobilvala nekaj mesecev,če se prijavim na zavod se upošzeva samo moževa plača(podatek,ki se vpisoval v dohodnino). K vlogi sem morala dodati potrdilo,da sem res prijavljena,ker pa do zdaj še nimam nove odločbe sem v ponedeljek klicala in mi je rekla,da je dala še enkrat preverbo,če sem še na zavodu....

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?