|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ve, ki vse veste..pomagajte!!
6.10.2011 9:46:24   
Anonimen
Nisem si mislila, da bom kdaj pristala na tem forumu s takšnim vprašanjem. Tako je na stvari: 25.8. sem vzela zadnjo KT, imela normalno menstruacijo in potem nisem več jemala KT. Do danes še nisem dobila M, sva pa imela predvčerajšnjim (torej 4.10.) nezaščiten spolni odnos, nisva pazila. Kakšna je možnost zanositve in če ne dobim M, kdaj je pametno narediti test nosečnosti, da bo pokazal pravilno?? Oz. kdaj iti do G? Pri prvi nosečnosti so mi namreč trije testi pokazali negativno, pa sem bila že v 6. tednuuser posted image Včeraj sem bila prepričana, da bom dobila M, saj sem imela takšne krče kot sem jih vajena pred M, a je ni. Z otročkom sva mislila še kakšno leto počakat, a po tihem si ga oba že zelo želima. Torej moje RR vsevedke, na dan z mnenji!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ve, ki vse veste..pomagajte!!
6.10.2011 10:04:52   
Katy78
Če si vzela zadnjo KT 25.8., se ti je M verjetno začela okoli 1.9.ali pa malo prej in po moje je več kot 1 mesec po zadnji M zanositev malo verjetna. Bolj verjetno je, da bo po prenehanju jemanja KT nekaj časa trajalo, da se ti vzpostavijo "normalni" ciklusi. Lahko da prve spontane M še kar nekaj časa ne boš dobila in to je čisto normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2011 11:15:34   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78
Bolj verjetno je, da bo po prenehanju jemanja KT nekaj časa trajalo, da se ti vzpostavijo "normalni" ciklusi. Lahko da prve spontane M še kar nekaj časa ne boš dobila in to je čisto normalno.

podpis.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2011 12:18:40   
Anonimen
Ja, to sem pričakovala, da zna na začetku bit cikel čist zmešan. In ker nisma delala na otročku, se nisem poglabljala v to kdaj je varno in ne-varno imet nezaščiten spolni odnos. Zdaj pa je tak naneslo, da je "teorija pazi" spodletela in me je zanimalo, če obstaja možnost zanositve ali lahko to izključim. 

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2011 12:24:27   
mateyka
po moje je 50:50. oboje je možno. mislim, da se da narest test tudi v laboratoriju, ne vem pa koliko bolj zanesljiv je kot domači..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2011 12:41:25   
tjasaoasis
Sem slučajno zasledila to temo in ti psoredujem mojo izkušnjo. Ko sem načrtovala zanositev sem po prenehanju jemanja KT in "zadnji" krvavitvi takoj imela ovulacijo (poznam znake pri sebi) in seveda nato pravo menstruacijo. Men KT nikoli niso zmešale cikla, kadar sem pač imela kakšne dolge pavze v 10tih letih. Pri vsaki ženski pa je seveda drugače. In ja, možnost da si zanosila definitivno obstaja, ker mogoče niti ne veš če si že imela ovulacijo.

Je pa tako, priporoča se da se z zanositvijo po jemanju KT počaka do prave menstruacije (zaradi lažjega izračuna datuma poroda) in pa zato, da v tem času napolniš zaloge folne kisline, ki jih KT običajno precej zmanjšajo. Predlagam, da počakaš cca. 14 dni in potem narediš prvi test (če v tem času ne bo menstruacije). Približno toliko je potrebno od oploditve do tega da se nabere dovolj nosečniških hormonov za test.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2011 22:53:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pri prvi nosečnosti so mi namreč trije testi pokazali negativno, pa sem bila že v 6. tednuuser posted image

A res? Katere teste si pa delala in na kak način si potem izvedela za user posted image ? Me zanima, ker meni trenutno nič ne pokaže, user posted image ni in ni, pa delamo na user posted image .

Ti pa najbolje, da narediš test okoli 28. 10., kot ti je že svetovala tjasaoasis (če prej ne bo user posted image ). V vseh navodilih piše, da test pokaže okoli 14. dne po oploditvi (tukaj lahko še dodaš 5 dni zraven, saj je lahko ovulacija kasneje, semenčeca pa tudi živijo do 5 dni).

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2011 7:46:52   
butt3rfly

Pri prvi nosečnosti so mi namreč trije testi pokazali negativno, pa sem bila že v 6. tednuuser posted image

A res? Katere teste si pa delala in na kak način si potem izvedela za user posted image ? Me zanima, ker meni trenutno nič ne pokaže, user posted image ni in ni, pa delamo na user posted image .

ojoj, z mano je bilo isto, da menstre ni in ni bilo, teste sm delala ko zmešana, pa zmeraj negativno. po mojem morš bit pr ta redkih, da si kljub negat. testu noseča. jst sm se po 5ih dneh izostanka sprijaznila, da če je minus, je pač minus in sem si sama sprožila menstruacijo. zdej pa gremo v nov krog in upamo na najbolšeuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2011 8:08:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly
jst sm se po 5ih dneh izostanka sprijaznila, da če je minus, je pač minus in sem si sama sprožila menstruacijo.

Kako pa to narediš?

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2011 8:09:38   
Anonimen

Ti pa najbolje, da narediš test okoli 28. 10., kot ti je že svetovala tjasaoasis (če prej ne bo user posted image ). V vseh navodilih piše, da test pokaže okoli 14. dne po oploditvi (tukaj lahko še dodaš 5 dni zraven, saj je lahko ovulacija kasneje, semenčeca pa tudi živijo do 5 dni).

user posted image

Hvala vsem za odgovoreuser posted image

Včeraj me je tud ves dan črvičlo, sem bila 100%, da se bo vlilo, pa nič. Danes pa spet vse po starem. No, bomo videli.

Ne vem več katere teste sem naredila, imela sem tri različne in vsi so bili negativni. Potem sem šla h G, z namenom, da dobim tabletke, ki sprožijo M in tam so mi naredili test, ki pa je bil pozitiven in takoj tudi UZ. Zato sem zdaj tudi v dvomih, ker je prvič bila zgodba takšna, da sem nehala jemat KT, želela počakat 3 mesece, a sem takoj zanosila. Če se bo zgodba ponovila, nič hudega, tako si želimo še enega navihančka, bi pač tudi ta prišel malo prejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2011 9:17:47   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

jst sm se po 5ih dneh izostanka sprijaznila, da če je minus, je pač minus in sem si sama sprožila menstruacijo.

Kako pa to narediš?

po moje je hotla povedat da se je nehala psihirat s testi in potem je dobila menzo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2011 9:36:34   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Kako pa to narediš?

po moje je hotla povedat da se je nehala psihirat s testi in potem je dobila menzo..

user posted image no, to tak in tak.
ampak menstro sem si dejansko sprožila s pitjem žajbljevega čaja. ga je pa treba kuhati natančno po navodilih, ker se drgač lahko izloči preveč snovi, ki so lahko škodljive. pri meni preverjeno deluje. drugo, kar pomaga je zadostno uživanje c-vitamina in pa občasno kozarček rdečegauser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2011 23:49:18   
Anonimen

ojoj, z mano je bilo isto, da menstre ni in ni bilo, teste sm delala ko zmešana, pa zmeraj negativno. po mojem morš bit pr ta redkih, da si kljub negat. testu noseča. jst sm se po 5ih dneh izostanka sprijaznila, da če je minus, je pač minus in sem si sama sprožila menstruacijo. zdej pa gremo v nov krog in upamo na najbolšeuser posted image

Evo, danes je pokazalo user posted image user posted image ! user posted image Je bilo zgleda treba še malo počakat.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.10.2011 7:03:29   
butt3rfly

Evo, danes je pokazalo user posted image user posted image ! user posted image Je bilo zgleda treba še malo počakat.

user posted image

uh, srečka, kok ti veljauser posted image čestitke pa zdravo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.10.2011 10:26:40   
miš988
Pozdravljene!!
Imam eno vprašanje.
Včeraj(31dan) bi morala dobiti M, danes(32dan)zjutraj sem naredila test z BC in je bil negativen sam sem šla že prej 2x na wc.
Tri dni sem bila zaprta in pika me malo spodaj,drugače me na dotik ščemijo bradavice,pa pod pazduho me boli če se potipam.
Povejte mi svoje mnenje?
Mislite da sem prekmalu naredila test,k v prvi nosečnosti mi je pokazalo z Babycekom 35 dan in isti dan sem naredila z CB in je bil takrat pol +.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?