Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Priročnik "zdravo hujšanje" 10.10.2011 22:25:01
|
|
|
|
brezlj
|
Hm.. Veš kako jaz mislim.. Te knjige in diete za hujšanje so več ali manj eno in isto, večkrat prepisane in prirejene z navadno 90% istimi že stokrat ponovljenimi vsebinami, samo drugače zapakiranimi.. Tistih 10% je nekaj dodatnega, kar avtor doda iz svojih izkušenj ali priporočil.. Če želiš, ti lahko pošljem eno knjigo po mailu, zastonj, na temo ločevalne diete, samo kontaktiraj me na ZS.. Večino osnov boš lahko izvedela že iz te knjige.. Ostalo pa še malo pobrskaš..
|
|
|
|
RE: Priročnik "zdravo hujšanje" 11.10.2011 21:34:24
|
|
|
|
malabiba30
|
sama tele knjige še nisem prebrala, prebrala pa sem nekaj drugih in tako kot je napisal predhodnik, so večinoma narejene po istem kopitu. Poleg tega- ko knjigo prebereš, jo boš potavila na polico in bo tam domovala. Ti priporočam, da najprej malo po knjižnici pobrskaš in sigurno boš našla kaj pametnega zase. In ko boš kakšno knjigo prebrala, boš videla, da za hujšanje ne potrebuješ neke "diete" - ampak je pomembno le zdravo in pravilno prehranjevanje in gibanje, gibanje in še enkrat gibanje - rezultat je garantiran
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?