Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Naj dodam, da nisem še naletel na forum, ki govori o spolnosti, pa ne bi tam razpravljali o dolžini prijateljčka, o globini muce pa še nikjer. Morda pa je to tabu. Kar se tega tiče, očitno nisi dovolj pozorno bral rr - tu je bila ravno pred kratkim tema, kjer smo razpravljali prav o tem - sem se še ful nasmejala zraven - mateyka je prilepila še linke do kamasutre, kjer delijo moške in ženske v 3 kategorije glede na velikost spolovil in da mora pač vsak najti takega partnerja, ki mu ustreza, ni to nujno vedno največje. Si mel tipe ala slon, kobila, srna, zajec... Moja biološka pamet bi temu kar pritrdila. Tega se spomnim, pobrskaj nazaj. Če ne drugega, se boš narežal . Kje sem pa to spregledala? Drgač pa, da odgovorim na vprašanja: s kolegicami se ne pogovarjamo o dolžini penisov naših partnerjev. Ali to velja za vse ženske ali samo za našo skupino, ne bi vedela. Na Cosmotu, tistih nekaj tem, ki sem jih prebrala, odgovarjajo predvsem najstnice in najstniki, ki jim rojijo po glavi drugačne misli (v ospredju je dokazovanje in postavljanje, hormoni, nagon, ne pa globoka predanost in ljubezen, ki je mnogo več kot zgolj dolžina), kot pa sodelujočim na RR. Imamo precej drugačne poglede na svet, pač to s sabo prinesejo izkušnje, ki si jih nabereš, vsako obdobje ima svoje značilnosti. Mogoče so za punce bolj kot globina nožnice primerljive številne debate o velikosti prsi: poglej, koliko je govora o tem in tudi tu pride do zavajanj, dokazovanja in povzroča komplekse. Ali pa kakšna mora biti ženska po izgledu: suha, brez celulita in strinj, brez grama maščobe - spet debate, ki lahko sprožijo cel kup nepotrebnih kompleksov. Kakšna je dolžina penisa in globina vagine ("prijateljček" in "muca")? Ekstremi so v obe smeri, zagotovo je nožnica zelo raztegljiva in prilagodljiva (o tem pa vemo na tem forumu veliko povedat, povezano s porodom). Verjetno je tako, da ima vsak svojo "sorodno dušo": punci s kratko nožnico lih ne paše imeti partnerja z dolgim in širokim penisom. In obratno, punci z veliko nožnico tudi ne paše, če nič ne čuti. Samo to se da vse skompenzirat z malo občutka do partnerja/partnerke, ker seks je mnogo več kot zgolj nabijanje. Konec koncev je v resnem partnerstvu sama mera postranskega pomena, uspešnost partnerstva s ene meri v cm .
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 5.10.2011 9:51:37 >
|