Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravilnik o blagajniškem poslovanju 5.10.2011 20:58:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Mene pa zanima ali ima katera vzorec Pravilnika o blagajnišekem poslovanju...ga rabim za službo jaz ga imam (Z ZAPISNIKOM O POPISU BLAGAJNE OB PRIMOPREDAJI IN SKLEPOM O BLAGAJNIŠKEM MAKSIMUMU) če te zanima na ZS pošlji svoj e-mail ti pošljem.
< Sporočilo je popravil elevitka -- 5.10.2011 21:08:44 >
|
|
RE: Pravilnik o blagajniškem poslovanju 20.2.2012 15:34:34
|
|
|
|
anchyka1
|
Ojla, Po internetu iščem kakšen primer pravilnika o blagajniškem poslovanju, pa sem naletela na tvoje sporočilce Elevitka :) A je kakšna možnost, da ga posreduješ še meni???? Bi ti bila zelooooo hvaležna!!! Lp
|
|
|
|
RE: Pravilnik o blagajniškem poslovanju 20.2.2012 19:34:07
|
|
|
|
elevitka
|
pošlji e-mail pa ti pošljem, lahko tudi na ZS!
|
|
RE: Pravilnik o blagajniškem poslovanju 20.2.2012 20:05:15
|
|
|
|
elevitka
|
pa še tole... popraviti bo potrebno zakonsko podlago Kot določa Zakon o plačilnih storitvah in sistemih (ZplaSS, Uradni list RS, št. 58/2009) je Pravilnik o plačevanju z gotovino in blagajniškem maksimumu (Uradni list RS, št. 103/2002, 141/2006) 1. 1. 2010 prenehal veljati. Čeprav pravilnik o plačevanju z gotovino in blagajniškem maksimumu ne velja več, pa se upošteva 31. člen Zakona o davčnem postopku. od 27.11.2012 pa še 36. člen ZDavP-2 pravi, da: (2) V primeru, ko je oseba iz prvega odstavka 36. člena ZDavP-2 fizična oseba, ki opravlja dejavnost, plačila za dobavljeno blago in opravljene storitve ni dolžna nakazati na transakcijski račun pravne osebe ali fizične osebe, ki opravlja dejavnost, če posamično plačilo ne presega 50 eurov (420 eur je bilo po starem). (3) V primeru, ko je izplačevalec dohodka pravna oseba, plačila za dobavljeno blago in opravljene storitve, ki jih izplačuje, ni dolžna nakazati na transakcijski račun pravne osebe ali fizične osebe, ki opravlja dejavnost, če posamično plačilo ne presega 50 eurov (420 eur je bilo po starem).«
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?