|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Delo v Avstriji!
3.10.2011 12:55:55   
SANEK1
Pozdravljeni,
ker sem že dolgo brez zaposlitve in ker nekak ne kaže da v kratkem tudi kakšna bouser posted image , se resno zanimam za delo v Avstriji. Doma sem iz MB, delala bi v okolici Lipnice, najdlje do Graza. Končano imam sicer VII st., a iščem tudi za manj (gospodinjska dela,pomoč na domu, v trgovini, tankšteli...), nemški jezik ni problem.

Zanima me če katera punca dela kaj takega, ker najdem samo prosta delovna mesta za moškeuser posted image .
Prosla bi tudi če ima mogoče kdo kak "mušter" Ponudbe za zaposlitev za avstrijski trg, torej v nemške jeziku?

Hvaležna sem za vse informacije!
Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Delo v Avstriji!
3.10.2011 13:19:17   
bodoča
mogoče najdeš tu kaj http://www.bewerbung.de/die-bewerbung/ al pa če v googla vtipkaš bewerbung muster,tud kar nekaj najde

veliko sreče user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2011 21:45:30   
Dubraska
http://www.ams.at/stmk/sfags_17732.html

Brigaj se zase!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2011 9:15:32   
SANEK1
Superuser posted image
Hvala obemauser posted image .

Vseeno me še vedno zanima ali kdo (mogoče znanec,žlahta...) dela gor in kako je do dela sploh prišeluser posted image :
-  preko vez?
-  poslal ponudbo?
Lp.

(odgovor članu Dubraska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.10.2011 9:25:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2011 10:38:58   
arabela*
moj dela že kak mesec v Avstriji...
je kar nekaj firm, ki iščejo, vendar ne dajejo nekih razpisov user posted image

Večina pa vse to poteka preko avstrijskih agencijuser posted image

Vem pa tudi, da Muller v Grazu potrebuje prodajalke in dauglas, če ti bo kaj v pomočuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2011 10:49:57   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Superuser posted image
Hvala obemauser posted image .

Vseeno me še vedno zanima ali kdo (mogoče znanec,žlahta...) dela gor in kako je do dela sploh prišeluser posted image :
-  preko vez?
-  poslal ponudbo?
Lp.

Vse, ki jih jaz poznam so prišli preko vez.....oz. tako, da je nekdo od žlahte oz. znancev že delal tam in je povedal, da ta pa ta firma išče delavca za to in to.......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2011 15:47:29   
HuAnita
Poišči MPS - MP Personal Service v MB... je pa še nekaj drugih agencij.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.