|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v. krvavitev
2.10.2011 12:48:13   
Anonimen
nekej me zanima. . . pri vgnezditveni je kri sveže rdeča ali rjavkasta
M bi morala dobit 1.10. se mi je pa 28.9 pojavil roza izcdek, naslednji dan nič, zdej pa dva dni ko grem na WC je pa mejčkn rjavkasto ampak ne vedno.

Prosim če mi lahko katera odgovori
hvala in lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v. krvavitev
2.10.2011 13:29:43   
Medea10
Pri meni je bilo par kapljic sveže krvi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2011 14:43:18   
hubi
Pri meni pa rjava, kot začetek mens.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2011 19:36:17   
Anonimen
hmmm . . no pr men pa je oboje. . :) bomo vidli kaj bo
Kdaj se je pa pojavla krvavitev, a pred pričakovano M al točno takrat oz po tem. .
. .po kolkem času pa naj bi test pokazala če je kaj na tem

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2011 21:38:16   
hubi
Pojavila se je samo na predvideni prvi dan mens., potem pa nič več. Čez 10 dni sem delala test in je bil pozitiven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2011 19:17:07   
srce77
to tudi mene zanima, ali je ta krvavitev vedno prisotna pri zanositvi. kot sem brala nastopi ta krvavitev po 6 dnem spolnega odnosa....pri meni bi to naj bilo ravno te dni.....okrog 12.10. pa bi naj dobila user posted image .

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2011 23:41:50   
pikii01

Adf.ly je spletna stran,ki ponuja zaslužek za vsakega obislovalca,ki obišče link,ki ste ga objavili kjerkoli na internetu.

Deluje zelo enostavno.Najprej na strani vnesete katerikoli link, ki ga stran nato skrajša.

Naslednji in edini korak je ta, da ta link objavite kjerkoli na spletu ali pošljete preko maila.

Servis deluje tako,da nato ob vsakem kliku na ta link prikaže nekaj sekundno reklamo.

Imajo tudi partnerski program.

REGISTRIRAJTE SE NA : www.3x.si/adfly

This is the Link http://www.3x.si/adfly , Join Now
How I Made over $3,000 With Adf.Ly in 3 Months Time ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2011 7:59:16   
sontschica
Tudi jaz sem imela vgnezditveno krvavitev, nekje sredi cilkusa.
Bilo je pa tako, da ko sem šla na WC je priteklo nekaj kapljic rjave
tekočine, vendar takrat temu nisem pripisovala kakšnega posebnega pomena.
Ko mi je test pokazal user posted image , sem dojela, da je bilo to to.user posted image

(odgovor članu pikii01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2011 8:19:33   
tulpek
Js je nisem imela nikoli, tako da ni obvezna. 

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2012 17:02:03   
željica
Pozdrav vsem skupaj!
Mene pa zanima, če je možno da sem noseča, s tem da sem imela prejšnji mesec user posted image (sicer se ne spomnim koliko je bila močna), imam pa zadnje dni čuden občutek v spodnjem delu trebuha, kot pred user posted image , a jo moram komaj konec meseca dobiti. Opazila sem pa tudi, da se mi prsa spreminjajo, kot da bi mi zrasla in sem tudi napihnjena. Po večkratnih razočaranjih se kar bojim delat test. S partnerjem se pa že nekaj časa trudiva, septembra sem bila tudi na operaciji zaradi policističnih jajčnikov.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2012 18:52:59   
butt3rfly
če morš menstro dobit konc meseca, potem je to, kar imaš zdej, ovulacija. mal je treba računati, punči.

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2012 19:18:41   
željica
Draga moja, vem jaz to in imam vse izračunano, to delam že 2 leti! Nikoli nisem imela takih znakov pri ovulaciji. Se opravičujem, če sem hotela samo za kakšno mnenje oz. podobno izkušnjo prosit!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2012 7:43:13   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: željica

Draga moja, vem jaz to in imam vse izračunano, to delam že 2 leti! Nikoli nisem imela takih znakov pri ovulaciji. Se opravičujem, če sem hotela samo za kakšno mnenje oz. podobno izkušnjo prosit!

no, ne bodi takoj užaljena kot en otrok. poglej, mi nismo ne vedeževalci ne dohtarji. takih vprašanj je tisoč in milijon. eno to špika, drugo ono, ena tega še nikoli ni imela, druga ima to nonstop in ko tega ni, je panika. če imaš dilemo, pa pojd k dohtarju. pa še vedno vztrajam, da bi mogla vedet, da je to verjetno od ovulacije, če imaš še 2 tedna od menstre. vse je enkrat prvič. tretjič sem noseča in znaki so se mi ZMERAJ pojavili par dni pred pričakovano menstro. treba se je pač sprijazniti. to so samo dobronamerni nasveti, nič več.

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2012 11:40:55   
nina166
Enkrat je mag. Pušenjak napisal, da je vgnezditvena krvavitev bolj lari fari in da si g niso enotni ali to zares obstaja ali ne. Jaz sem noseča tretjič in je nikoli nisem imela.

Drugače pa je najboljši pokazatelj tega ali je ženska noseča ali ne test nosečnosti. Razni znaki (zbadanje v trebuhu, boleče prsi...) so lahko tudi popolnoma psihološkega izvora.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2012 20:14:25   
Anonimen
pozdravljene jaz imam eno uprašanje zadnjo user posted image sem imela 6.1
20,ko naj bi imela ovulacijo sva zuser posted image user posted image .Umes tudi no danes,ko sva spet se mi je pojavilo malo krvavitve.Sedaj pa ne vem ali je to lahko bila ugnezditvena ali ne.Saj je nekje 9 dni po ovulaciji.Samo meni se je pojavila takoj pouser posted image .Hvala za vsak odgovor.

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?