|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tripp trapp
2.10.2011 12:11:50   
Kanny
Sedaj imamo nekaj takega doma http://www.bolha.com/stolcki-za-hranjenje/stol-za-hranjenje-prima-papa-dinner-oglas1272780129

in razmišljam, da bi kupila tega http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-natur-p-2310.php pri recinkotu.

Kakšni so plusi minusi? Ali se sploh splača kupiti tripp trapp ali naj raje imamo tega ta prvega še naprej....

Stari smo 13 mesecev.

Hvala za info
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tripp trapp
2.10.2011 12:55:35   
j6
Hoj, moja izkušnja s trip trap stolčkom je super, zavzame manj prostora, če odstraniš varovalo , lahko na njem sediš tudi ti, jaz sem moje posedala v tak stolček že pri 8 m, (jih imam5 otrok), najmlajša jih ima 8m, že sedi v njem za mizo, ko mi jemo, 4. ima 3leta in še vedno sedi v takem stolčku, prav tako 3, ki ma 5l. pri mizi zavzame ravno toliko prostora kot navaden stol, kar je pri nas pomembno, ni ti ga treba pospravljati, saj ga samo porineš k mizi, otrok , je pov njem dovolj varan , da lahko tudi že malo sodeluje pri mizi in hranjenju, tvoj oa bi najbrž želahko mal sam jedu. Oni veliki, pa so se mi zdeli mal preveč nerodni, zavzamejo velik prostora, sicer, pamogoče od 6do 7, 8m morda bolj udobni za otročka, cenovno pa trip trap boljša in racionalnejša izbira.  Nam je trip trap zakon.


(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tripp trapp
2.10.2011 13:29:19   
kajajaka
tudi mi prisegamo na trip trap stolček! user posted image
Ampak dvomim, da je tale Recinkotov original, ker je prepoceni... Razlika med originalom in ponaredki pa je ponavadi v kvaliteti - vzdržljivosti. Original zdrži več generacij (pri nas imamo še mojega, star 30 let) in se ne zlomi tudi pod velikimi obremenitvami - če odrasli sedijo gor. Poznam pa dve družini, kjer so ponaredek zlomili po manj kot 1 letu... :(

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 2.10.2011 13:32:23 >

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tripp trapp
2.10.2011 13:37:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kanny

Ali se sploh splača kupiti tripp trapp ali naj raje imamo tega ta prvega še naprej....


Zakaj sploh kupuješ novi stolček? Če je prvi še uporaben, ga uporabljajte..

(odgovor članu Kanny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tripp trapp
3.10.2011 13:05:50   
kajajaka
danes objavljeni rezultati  testiranja stolčkov user posted image

http://www.zps.si/otrok/oprema-in-tekstil/ob-tednu-otroka-posebna-izdaja-potrosniske-revije-vip-za-starse.html?Itemid=260

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tripp trapp
3.10.2011 15:15:19   
zaspancek1
Imamo oba - PP in tega Recinkovega trip trapa.
Plus tega lesenega je vsekakor v tem, da ga je lažje čistiti in da lahko otok sam zleze vanj, ampak to je pa tudi vse. Žal to ni čisto pravi trip trap stol (kot imamo doma še enega, starega prek 20 let oz. kot stokke) in za odraslega ni ravno primeren (je prešvoh). Minus tega stola (in žal tudi vseh ostalih trip trapov, ne glede na znamko) je pa vsekakor to, da nima dodatnih pasov za pripenjanje. Naš starejši se je ne glede na nastavitve izmotal ven iz stola, tako da ga tudi za sekundo nisi smel pustiti nenadzorovanega.
PP je v tem primeru super - pettočkovni pas dovolj zategneš, mizico potisneš do konca in mali ne more nikamor. Plus je tudi mizica, ker naši mulci zelo radi vlečejo z mize vse, kar je na njej. Ko pa začnejo sami jesti, pa je mizica sploh priročna.

Skratka - sama ne bi še enkrat kupila tega Recinkovega lesenega. Pravzaprav sploh ne bi kupovala lesenega stola za manjšega otroka, pač pa za kasneje, ko otrok sam spleza na stol.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tripp trapp
3.10.2011 16:01:30   
manna
Tale recinkotov ni taprav tripp trapp, temu primerno tudi ni tako kvaliteten kot original. Nam se je zlomil! Potem smo pa kupili originalnega. Res pa je, da je tak lesen stolček ful lažji za pucanje, ker tisti od peg perego ratajo totalno zasvinjani ker imajo toliko kotičkov kamor se hrana lahko nabira...
Jaz bi rekla, da je od peg perego boljši za manjšega otroka, ko ga futraš ti, ko pa začne sam jest in packat in ustvarjat, je pa boljši lesen.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tripp trapp
3.10.2011 23:33:20   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Tale recinkotov ni taprav tripp trapp, temu primerno tudi ni tako kvaliteten kot original. Nam se je zlomil! Potem smo pa kupili originalnega. Res pa je, da je tak lesen stolček ful lažji za pucanje, ker tisti od peg perego ratajo totalno zasvinjani ker imajo toliko kotičkov kamor se hrana lahko nabira...
Jaz bi rekla, da je od peg perego boljši za manjšega otroka, ko ga futraš ti, ko pa začne sam jest in packat in ustvarjat, je pa boljši lesen.



Se popolnoma strinjam! Mi smo prima-pappa podedovali in ga je imela dokler ni znala sama dobro sedeti. Za majhne otroke je OK, pa mizica je tudi fajn, samo res zavzame ogromno prostora in težko je vse očistit.
No, potem je romal k babici, kjer ga še zdaj uporablja; doma pa ima trip-trapa, v katerega sama spleza. Včasih tudi jaz sedim na njem. user posted image Občasno (pri drugi babici) uporabljamo tudi antilop iz Ikee, ki je tudi čisto OK za svojo ceno. Ne bo pa več za dolgo ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tripp trapp
4.10.2011 18:53:16   
K_a_t_i
Mi imamo nekaj takega http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=43912&ncat=thumbnail&pcat=bgh za tamalega (ga je dobil, ko je dobro sedel, prej je jedel v "ležalniku"). Tavelik (4,5 leta) pa uporablja trip trapa in ga sploh ne da stran. Zdaj smo menda zmenjeni, da ga za 5. rojstni dan odstopi bratcu.

Tako da - trip trap vam bo sigurno prišel prav!

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tripp trapp
7.10.2011 12:50:07   
3x mami
imamo lesen stol, podoben trip-trapu (a ni original). veselo sluzbi ze tretjemu otroku in razmisljam, da bi nabavila se katerega, saj na njem otroci zelo lepo sedijo, na 'ta velikih' pa ne in me skbi, kako bo v soli.
aja, noter sem jih posedala ze od 6-7m dalje - ko smo zaceli z uvajanjem oz ko je dobro sedel.

glede zapenjanja otroka na stol. sicer prakticno, ampak otrok se mora nauciti, da se pri mizi lepo usedes, pojes in gres dol. ne pa da skaces po stolu medtem ko ti kdo tlaci kaj v usta. z zapenjanjem ne resis pravilno zadeve.
tudi pobiranja stvari z mize pri nas ne odobravamo, ampak to se naucijo bolj pocasi...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?