|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   omg 70 let. pozabla kupit darilo? kaj idej na...
28.9.2011 15:36:37   
amorcek
omg 70 let. pozabla kupit darilo? kaj idej na hitro:S rabim ga jutri:S moški osebekuser posted image

oooo jst kokošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pismo čist skos je nekaj

< Sporočilo je popravil amorcek -- 28.9.2011 15:37:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: omg 70 let. pozabla kupit darilo? kaj ide...
28.9.2011 15:39:23   
ronja
Kaj dela ta tvoj moški osebek? Ima kak hobi? V službo verjetno ne hodi več... A kaj zbira? Bere knjigre? Sploh gre kam iz bajte?user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2011 15:40:23   
amorcek
hmm...bl mal

rad ma vinček...sam ma svojga:s prčka okrog bajte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2011 15:45:22   
ronja
Lahko mu naštimaš darilno košarico, pa daš not raznorazne reči za prčkat okoli bajtice: vodno tehtnico, "špohtl" (nimam pojma, kako se temu pravilno reče), kak izvijač, škatlo žebljev in vijakov, kladivo, pa škatlico obližev zrave, da malo na hec obrnešuser posted image . Se zapelješ v eno to megalomansko štacuno (Merkur, Bauhaus, Obi ali karkoli mate v bližini) in daj not, kar se ti zdi, da bi mu znalo prit prav. Včasih imajo takile gospodje že kar znucano orodje in jim kaj prav pride. Pa razni žeblji in podložke se itak porabijo. Če tudi kako pohištvo sestavi kdaj, mu kupi še kake moznike, pa lepilo za les, recimo. Ali pa silikonski kit. Vse skup lično naložiš v eno košarico in daš gor še eno pentljico, pa ti bo verjetno bolj hvaležen kot tistim, ki mu bojo prinesli kup praholovcev z veliiiiko 70ko gor (ko da ne bi bil rajši star 63user posted image ).

Če pa je bolj zagrizen za vina (da je kak zbiralec) pa mogoče kako stojalo za vina.

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2011 15:47:23   
amorcek
ja mogoče ja....
hm... sm hotla letet že po zavito darilo tko...sam to vrjetno ni ne? :S

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2011 15:51:22   
ronja
Aha, to pa nimam pojma, kje bi že zavita darila za 70 letnike prodajaliuser posted image . Tole ne bi bilo zavito, ampak glede na to, da lahko vse na enem mestu kupiš in da ne rabiš nekega hudega aranžmaja, če daš v košarico, po moje niti en bi bil tak problem. Bom poizkusila najt kako fotko, itak mi je tako slabo, da ni nič od mene.

Če rad hodi v gore, pa mu lahko daš kako knjigo o naših gorah, pa par zemljevidov za njegovo okolico ali pač od tam, kamor rad gre, pa eno flaško za popoti, zložljivi nož ali švicarja, kak robec za čelo brisat in malico za seboj - to je za hec zraven, ampak lepo pride.

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2011 15:57:58   
amorcek
veš kaj..maš prav

:D bo kar tole...se mi zdi super:D hvala ti

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2011 16:04:52   
ronja
Lahko vse skup nadevaš v vedro za malto mešat, po mojih izkušnjah so ljudje teh darilnih "košaric" prav veseli- ker je vse na eno temo, dobro izgleda, pa še uporabno jeuser posted image . Iz dveh ali treh obližev lahko narediš mašnico (daj manjšega na večjega in vse skup v sredini stisni z mikropor trakom, bo zgledalo ko mašnica). Pa kaki čopiči za pleskat (to se itak znuca) in kaka mala žagica za kovino, to tudi vedno prav pride... In če rabiš še kaj za volumen (odvisno kako veliko bo tvoje vedro) daš zraven še kako gobico ali krpo - to se tudi vedno rabi... Ali pa kantico laka za les, če veš, da s tem dela.
Če rabiš kak navih s slikcami, dobiš nekaj če google images rečeš, naj ti poišče "gift basket handyman".

Če je bolj na hrano mahnjen, pa si lahko izbereš eno državo in mu prineseš kulinariko te države - samo 70 letniki imajo navadno najrajši kar našo hranouser posted image . V tem primeru se lahko še vedno zvlečeš s pršutom in bovškim sirom, ne bo pa tako poceni in originalno.

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2011 19:37:34   
mateyka
ja, original švicarski nož - ki ni ful poceni, samo pa traja generacije.
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.9.2011 19:38:08 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2011 20:28:34   
ronja
Jaz sem si ga želela in mi ga je enkrat kupil brat za rd. Kaj sem bila pa porezana, ko sem prvič na morju delala sadno solato z njimuser posted image ! Je imela sadna solata en tak slan priokususer posted image - nisem navajena tako dobrih nožev, skratka.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2011 11:46:57   
noranate
kupila sem aparat za merjenje pritiska, gospodu za 70 let, kaj naj rečem - presrečen. Drugemu, vinogradniku pa ene škarje za obrezovanje, baje so sedaj hit, gredo pa nekak po številkah, ehhh pišuka, se ne spomnim imena, sam v trgovini bodo vedel.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2011 12:20:29   
amorcek
dobila...v košaro nametala use živo...naredila sliko kjer je gor pahor in spodaj napis nikoli več:D nal za smeh...je skos pizdiv da je ta človk nesposoben in nevem kaj use....sovraž politiko:D hahahah teli atki a?:D

ga biksajouser posted image ko je pahor šov je biv presrečen pa sam o tem govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?