Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 10:10:53
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi gledamo Egipt, najverjetneje bomo šli tja.
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 10:16:27
|
|
|
|
Tutan
|
Mi gremo v London. Končno
|
|
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 10:45:35
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Nikamor ne gremo. Nimava dopusta pa tudi, če bi ga imela bi bili doma. Včasih paše doma bit pa mir met.
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 11:14:30
|
|
|
|
Babsi
|
[color=#000000 size=3]Verjetno nikamor. V toplice se ne grem gužvat, London in podobne low cost avionske destinacije smo že obdelali. Po moje bodo otroc doma, jaz v službi. In bomo mal prišparal za prvomajsko križarjenje.
|
|
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 11:16:16
|
|
|
|
viv_
|
Mi gremo na Elbo!
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 11:27:21
|
|
|
|
pety78
|
Mi bomo pobirali krompir, ga kuhali, pekli in jedli. A niso temu namenjene??? Kdaj sploh so?
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 12:17:40
|
|
|
|
majčica1508
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Mi bomo pobirali krompir, ga kuhali, pekli in jedli. A niso temu namenjene??? Kdaj sploh so? mislim,da so od 30.10-6.11.............nevem točno.....ja pečen krompir mi je najboljši,ko fajn krusta,pa dobre začimbice zraven
|
|
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 13:40:37
|
|
|
|
st1nina
|
Hej Peti, če boš med krompirjevimi počitnicami pobirala krompir, boš bolj malo pobrala - krompirja do začetka počitnic (konec oktobra, začetek novembra) že dolgo ni več v zemlji:). majčica 1508 - mmmmmm se strinjam. Pečen krompirček iz pečice je zakon!!! Al, pa pečen kostanj???
|
|
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 13:46:57
|
|
|
|
pikus
|
Mi pa verjetno tri dni po naši deželici po dolgem in počez.
|
|
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 28.9.2011 21:07:57
|
|
|
|
st1nina
|
O, super ideja. Kam pa greste po Sloveniji? Tako blizu nam je in jo premalo poznamo. Naš malček je trenutno še premajhen (je lanski majček), zato bomo kakšno leto, dve še počakali, potem bomo pa začeli....
|
|
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 9.10.2011 19:57:47
|
|
|
|
latris
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Mi gremo na Elbo! O, mi tudi gremo na Elbo, pa še v Piso in Chinque tere. Mogoče se pa srečamo . A to greste v kakšen apartma, al greste s šotorom?
|
|
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 9.10.2011 20:14:28
|
|
|
|
mayci
|
Mi bomo doma, nimam dopusta..
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 10.10.2011 9:47:01
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: latris IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Mi gremo na Elbo! O, mi tudi gremo na Elbo, pa še v Piso in Chinque tere. Mogoče se pa srečamo . A to greste v kakšen apartma, al greste s šotorom? http://www.campinglafoce.com/camping_island_elba/camping_elba.html mobilno hišico smo najeli... ne upamo s šotorom, sej lahko da bo toplo, lahko je pa tudi že mrzlo!
|
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 10.10.2011 11:07:44
|
|
|
|
pety78
|
Hej Peti, če boš med krompirjevimi počitnicami pobirala krompir, boš bolj malo pobrala - krompirja do začetka počitnic (konec oktobra, začetek novembra) že dolgo ni več v zemlji:). Ja, madona, če pa nisem vedela, kdaj sploh so. Nič bo treba kakšno drugo delo najti.
|
RE: Boste kam šli za krompirjeve počitnice 12.10.2011 20:54:02
|
|
|
|
st1nina
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Hej Peti, če boš med krompirjevimi počitnicami pobirala krompir, boš bolj malo pobrala - krompirja do začetka počitnic (konec oktobra, začetek novembra) že dolgo ni več v zemlji:). Ja, madona, če pa nisem vedela, kdaj sploh so. Nič bo treba kakšno drugo delo najti. Jaz sem si pa to dobro nagledala. Tako potrebujem počitek, da me bo konec. Pazi to: 31.10. (ponedeljek) in 01.11. (torek) sta praznika, kar pomeni, da lahko vzamem tri dni dopusta (02.11. , 03.11. in 04.11. in pooooooooooooočivam:). Ja, mi gremo za nekaj dni v Rovinj, v en nov hotelček, imajo program za otroke, pa še za naju tako da bo začetek počitnic aktiven. Drugi del počitnic pa izležavanje, obisk prijateljev, pa seveda kosilo pri mami, tašči,... Luštno bo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?