Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
1.9 v vrtec - a je treba CSD obvestit zarad o... 22.8.2005 21:01:44
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem jih obvestila, pa kolikor se spomnim, ni uplivalo za znesek prejemka. Drugače je pa prijava te spremembe obvezna. kaj nastane, če tega ne narediš, pa nebi vedla.
|
|
|
|
1.9 v vrtec - a je treba CSD obvestit zarad o... 22.8.2005 21:01:47
|
|
|
|
Gina
|
Ja, je treba. Dobro, da si me spomnila, jaz bi sicer zanesljivo pozabila. Moraš iti tja, pa še eno vlogo napisati, spremenjeno, edino potrjevat je ni treba ponovno, ker tisto pa še velja. No, tako mi je rekla na csd-ju.:)
|
|
|
|
1.9 v vrtec - a je treba CSD obvestit zarad o... 22.8.2005 21:02:52
|
|
|
|
Gina
|
Sprememba je v višini otroškega dodatka za tiste otroke, ki so po dopolnjenem prvem letu bili doma. V tem primeru so dobivali nekaj % višje dodatke, kot otroci, ki so v vrtec vključeni. Saj razlika je majhna, ampak vendarle....
|
|
|
|
1.9 v vrtec - a je treba CSD obvestit zarad o... 22.8.2005 21:03:38
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem v Kranju najprej poklicala za info., nato pa spremembo poslala kar na njihov fax. tako mi je bilo svetovano. Zgleda je bilo dovolj.
|
|
|
|
1.9 v vrtec - a je treba CSD obvestit zarad o... 22.8.2005 21:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsekakor moraš obvestit CSD, saj bi morala vračat, ko bi ugotovili. Jaz sem poklicala po telefonu, pa so rekli naj napišem na en list A4. Sem napisala samo, da tega in tega dne otrok začne hodit v vrtec in naj popravijo podatke, ter poslala po pošti (niti ne priporočeno). Se pa spremeni višina dodatka. Meni se je zmanjšal za cca. 3000 Sit. LP Nataša
|
|
|
|
1.9 v vrtec - a je treba CSD obvestit zarad o... 22.8.2005 21:14:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, jaz sem ravno včeraj izpolnila novo vlogo, kot so mi rekli na CSD da moram. Glede na to, da vidim, da se od kraja do kraja razlikuje način obveščanja, najbolje, da pokličeš na CSD in vprašaš kaj želijo imet od tebe. LP
|
|
|
|
1.9 v vrtec - a je treba CSD obvestit zarad o... 22.8.2005 21:46:51
|
|
|
|
elizabeta p
|
Punce, dobro da ste me spomnile. jaz bi pozabila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?