|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gap vs. Next
26.9.2011 13:55:25   
mojca*
izkušene, kje več naročate? kakšna je kvaliteta?
odločam se med eno in drugo stranjo, naročala bom prvič, zanima me pa tudi ali je pri Gaš-u za plačat kaj carinskih stroškov, glede na to da so cene v $ ?
piše da je za naročilo nad 50$ celo brez poštnine....

hvala za vaše izkušnje.
lwep pozdrav, mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gap vs. Next
26.9.2011 14:47:06   
Nika v službi
Predvidevam, da si gledala Gap USA, kjer je free shipping zgolj znotraj ZDA. Imaš tudi Gap EU, kjer so cene v GBP. Poznam oboje, kupovala do zdaj vedno v živo, nič online in oboje je super. Odvisno pač od trenutne ponudbe, cen...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2011 20:38:43   
Naja31
Če naročaš na www.gap.eu, ni carine. No, preko ameriškega Gapa sploh ne moreš v Evropo naročati.
Po mojem mnenju je Gap boljša kvaliteta kot Next.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2011 23:22:40   
jullie
..če boš slučajno naročala preko Gap-a se javi, ker imam še en popust do konca septembra za koristit oz. imam kodo za zastonj poštnino..prišparaš 10 funtov..pa je škoda, da bi šlo v nič..

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2011 11:17:35   
Tutan
Gap in Next imata OK kvaliteto, mi je pa Gap bolj pri srcu. Moraš pa gledat gap.eu.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2011 14:37:06   
mojca*
punce, hvala za vse odgovore:)
kako pa je potem z računom, če so cene v funtih? a je v evrih ali kako?

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.