|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sesalec - kateri?
25.9.2011 18:33:23   
Poka
Sem mojstrica za uničevanje sesalcev, očitno... Imela sem novega, za tisto malo stanovanje prej, čisto solidnega, ni bil najcenejši, ne pa tudi drag... No in je delal dve leti, dokler nisem posesala en suh fižol na tleh, pa se ja samo pokadilo... Mojega sem seveda prepričala, da je bil preveč "poceni"... user posted image

Zdaj sva sesala z enim sposojenim, starim 15 let, še na vrečke. Pa ne vem, a se je pokvaril, ker je bil pač star ali pa zato, ker sem sesala vse po vrsti - tudi seno in kakece od zajcev... ki se mi jih ni ljubilo pometat, ker naredita moja dva kunca vsak dan celo štalo, dobesedno, v sobi...

Zdaj me malo jezi... nisem imela v planu kupit sesalca, ampak a je kak sesalec, s katerim bi lahko brez skrbi sesala tudi kake večje delce?

Sem imela v planu akumulatorskega 2 v 1, ampak s tem itak ni šans da posesam 200 m2...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sesalec - kateri?
25.9.2011 18:53:24   
Anonimen
Jaz ti na podlagi mojih izkušenj svetujem samo, da ne kupit:
- tega: http://www.home-vacuum-cleaners.com/vacuums/manufacturers/pos/gorenje_vck_2203_rcy
- in absolutno ne tega: http://www.lovecnacene.si/sesalnik-s-780-e-acenta-hoover/m/229779/
obadva sta res totalen krep ... hooverju je iz cevi nazaj letel prah in ni bil sposoben niti majnih kamenjčkov posesat (recimo premera 1mm), glasen je bil pa ko 100 user posted image ... na gorenjevim imam pa skos globinsko kartačo namontirano, ker sem si z navadno ves laminat spraskala, ker nima nobenih koleščkov ali drsnikov spodaj in potem s kovino drgneš po tleh in preden sem to opazila, je bilo že prepozno user posted image , pa še praktično po vsakem sesanju moram filtre čistit, ker drugače ni sposoben niti milimetrskega drobca vase spravit ... tak da tega imam samo še kot nadomestek metle, za konkretna čiščenja si grem pa en štuk nižje k tašči Forwerka sposodit ... no to pa je milina od sesalca ... si ga bom kupila koj, ko bom imela 1000€ viška ... sanja svinja kukuruz ...

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2011 19:20:27   
bumerang
Če sesaš take stvari, potem je verjetno najbolje, da si kupiš vodnega. Tam lahko maksimalno cev zamašiš, motorja ti taki veliki kosi ne bodo skurili. Boš pa morala imeti voljo za čiščenje in sestavljanje.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.9.2011 19:22:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2011 8:13:46   
Poka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jaz ti na podlagi mojih izkušenj svetujem samo, da ne kupit:
- tega: http://www.home-vacuum-cleaners.com/vacuums/manufacturers/pos/gorenje_vck_2203_rcy
- in absolutno ne tega: http://www.lovecnacene.si/sesalnik-s-780-e-acenta-hoover/m/229779/
obadva sta res totalen krep ... hooverju je iz cevi nazaj letel prah in ni bil sposoben niti majnih kamenjčkov posesat (recimo premera 1mm), glasen je bil pa ko 100 user posted image ... na gorenjevim imam pa skos globinsko kartačo namontirano, ker sem si z navadno ves laminat spraskala, ker nima nobenih koleščkov ali drsnikov spodaj in potem s kovino drgneš po tleh in preden sem to opazila, je bilo že prepozno user posted image , pa še praktično po vsakem sesanju moram filtre čistit, ker drugače ni sposoben niti milimetrskega drobca vase spravit ... tak da tega imam samo še kot nadomestek metle, za konkretna čiščenja si grem pa en štuk nižje k tašči Forwerka sposodit ... no to pa je milina od sesalca ... si ga bom kupila koj, ko bom imela 1000€ viška ... sanja svinja kukuruz ...

Jurja ojrotov user posted image ? hm... mogoče kdaj, ampak moj ne bo smel vedet user posted image On za bazene je cca 400, pa mi je velik... Imamo še enga v delavnici za kovinske opilke, žal je delavnica 50 km stran, ker bi si ga drugaće sposodila, sam ne vem, če je bil res tako drag.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2011 8:16:36   
Poka
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

stojeci Elektrolux, Hepa filter, jz sm zadovoljna. http://www.merkur.si/aparati/sesanje/pokoncni-sesalniki/pokoncni-sesalnik-electrolux-zs-204-energica.html

A je to tist akumulatorski? Ko se mu da dol manjši sesalec za ročno sesanje? Tega bi imela, ampak poleg še enega velikega navadnega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2011 8:23:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Poka
Jurja ojrotov user posted image ? hm... mogoče kdaj, ampak moj ne bo smel vedet user posted image On za bazene je cca 400, pa mi je velik... Imamo še enga v delavnici za kovinske opilke, žal je delavnica 50 km stran, ker bi si ga drugaće sposodila, sam ne vem, če je bil res tako drag.

Ma okoli juja pride osnovna metla + dodatki (globinska krtača, krtača za parket polirat, gibljiva cev in še miljon enih dodatkov) ... osnovna metla, to kar dejansko rabiš v večini primerov, če nimaš itisona in tepihov po tleh je pa okoli 600€ ... samo res tako fajn sesa user posted image  user posted image  ... za te grobe in umazane zadeva (recimo opilke, žaganje, pa za avto sesat imamo pa v garaži industrijski sesalec, ki je bil par mesecev nazaj v Lidlu za 50€ ... pa zadeva ornk dobro služi svojemu namenu (lahko ga imaš kot puhalnik, pa kot pretočno črpalko, vodo lahko sesaš in veliko svinjarijo pa dela bp). Ampak kakor sem rekla, ko bom velika in bogata, bom mela vorwerka user posted image

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.9.2011 10:11:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2011 9:28:43   
Poka
Otika, ta industrijski iz Lidla - samo 50 je stal? Pa da še fajn dela, noro... Verjetno lahko sanjam, da ga še imajo. To bi potrebovala, ker bi mi bilo tako vseeno, če se pokvari, kunca sta pa še mlada in zato še nista navajena na wc in tudi upam, da se sčasoma navadita. Za po hiši bi imela kasneje pa mogoče en malo večji sesalec, ker itak rabim pa še robotskega, da vsak dan posesa (sploh lase, mi odpadajo bolj kot psu... user posted image ) pa enega akumulatorskega 2 v enem, za drobtine po mizi in tu in tam malo. Bom potem imela sigurno motivacijo za čistit..

Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2011 9:30:54   
Anonimen
Jp 49€ pa nekaj centov ... zdaj jih nimajo več ... se jim pa ponudba ponavlja, tako da če počakaš, ga mogoče spet dobijo.

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2011 19:03:15   
malaMravljica
sam dodam glede industrijskih sesalcev, ker sem ga ravno v petek kupila. Vzela sem ga v Bauhausu, 17 literski in posoda je kovinska, cena pa 80 eur in moj ga je v soboto ze rabu in rekel, da je mega dober. So imeli pa cene tam od 60 eur naprej, se mi zdi in jaz sem vzela tega, ker se mi je zdel zadosti dober, pa kot mi je bilo receno neka dobra firma, sama nimam pojma katera. Hocem rect, ti industijski sploh niso dragi kot bi pricakoval.

Ko bom velika bom pa jaz imela Daysona, oz ko mi bo odsluzil Bosch, ki sem ga pred par leti v Merkatorju na tocke kupila in je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.10.2011 9:08:38   
Poka
Aja, sem ga kupila user posted image kr enga... v ta akciji, za okol 90 eur, Gorenje... Čeprav imam ful proti znamki user posted image sam mi je čist vseeno za ta čas.. Doma sem bila pozitivno presenečena, ker ful dobro sesa, bolje kot do sedaj vsi moji, očitno je res šel razvoj s svetlobno naprej...

Najbolj noro je bilo, da sem držala cev v zraku in je prišla veša pol metra mim in jo je kar posesalo user posted image Verjetno sem res z ačasom in se tistim, ki to že imate, zdi mal smešnouser posted image

no, upam, da ne bo kr crknu... Mora bit za ene pol leta.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2011 10:56:17   
pupika
Samo ne si vzet tistega pokončnega elektroluxa, ker je štorast in težek za sesat. Drugače če gledaš s tega vidika da če posesaš kaj hrane se ta ne bo pokvaril, ampak meni ni priročen. Pa še slabše potegne kot navadni, ker ta je pokončen in zato tudi malo slabši.

Meni se je akumulatorski Bosc po 1 letu pokvaril, in na mojo srečo nisem najdla računa za garancijo, tako da sedaj malo oklevam katerega akumulatorskega, mi je bil pa ta bosch akumulatorski res dober, prišla sem pod omaro z njim in je zelo dobro posesal. Baje pa se tem akumulatrskem radi pokvarijo baterije.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.10.2011 23:15:07   
malania

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

stojeci Elektrolux, Hepa filter, jz sm zadovoljna. http://www.merkur.si/aparati/sesanje/pokoncni-sesalniki/pokoncni-sesalnik-electrolux-zs-204-energica.html

Jaz mam enakega, samo da je na vrečke. Sem zelo zadovoljna, je pa res, da ne sesam npr. sena, velikih smeti itd. Uporabljam ga samo za prah in smetke po stanovanju (pa nimam tepihov).

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

Neposredna povezava do sporočila: 14
31.10.2011 9:18:40   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ko bom velika bom pa jaz imela Daysona, oz ko mi bo odsluzil Bosch, ki sem ga pred par leti v Merkatorju na tocke kupila in je super.

Jaz sem bila velikauser posted image in sem ga imela in je zakon, ma ni ga sesalca, ki bi ga prekosil, sesal je vsega i svašta. Pa smo se preselili in ga nismo s sabo vzeliuser posted image user posted image user posted image vsakokrat ko tu primem v roke zdajšnjega neko imitacijo dysona, preklejem dan, ko ga nisem vzela  s sabouser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2011 17:23:26   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Jaz sem bila velikauser posted image in sem ga imela in je zakon, ma ni ga sesalca, ki bi ga prekosil, sesal je vsega i svašta. Pa smo se preselili in ga nismo s sabo vzeliuser posted image user posted image user posted image vsakokrat ko tu primem v roke zdajšnjega neko imitacijo dysona, preklejem dan, ko ga nisem vzela  s sabouser posted image

Hope2, mi poves zakaj je ta Dyson tako dober, slisim same pohvale, vsak ki ga ima, da ne menja nikoli, sam ne vem kaj tako preprica.

Za tvojega, ki je ostal doma, kaj pa da ti ga kdo poslje po posti, bi bilo tako drago? Jaz bi na tvojem mestu verjetn mal vprasala na posti koliko pride. Vem recimo, da po Evropi grejo paketi s kar ok ceno naprej.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.