|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje-nasveti
25.9.2011 8:54:54   
happy85
Veliko je že napisanega o tem s čim odstranjevati vodni kamen, vendar bi vas prosila za nasvet o postopku. Če uporabljate čistila proti vodnem kamnu ali kis, ali nato očistite še z vodo, s suho krpo. In kakšne krpe uporabljate.  Doma nismo namreč imeli nikoli problemov z vodnim kamnom, sedaj sem se pa preselila in je obupno. Kopalnica je ves čas lisasta.

Pa vrstni red  pri čiščenju - sesanje, pometanje in nato pomivanje tal ali se lotite kako drugače?

Imate kakšen urnik čiščenja in pospravljanja?

Hvala že vnaprej za nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje-nasveti
25.9.2011 9:10:32   
ajsek
Kopalnico in kuhinjo vedno še splaknem/obrišem z mokro krpo. Nikoli ne pustim gor čistila oz. kisa. Pred pomivanjem tal vedno posesam, pometam pa sploh ne, ker se mi zdi to samo premetavanje prahu.
Urnika ni, pucava, kar je umazano, ko imava čas.

(odgovor članu happy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2011 10:05:59   
Hope2
Tele lise niso stvar čistil itd, itd, ampak trdote vode.
Mi smo se do zdaj selili na 2 leti, ene 5x, vedno drugi vodovodi, čistim pa vedno enako, enaka čistila, pa opažam razliko tako da je joj. Nazadnje smo imeli tako trdo vodo, da sem mogla vsak drug dan čistit, vodnega kamna več kot preveč, lise, pesek v ceveh oz vodi....Pipe, sem lahko vsak dan pucala. Imeli smo novogradnjo, čisto novi Wc-ji, ampak že po 6 mesecih je v njej bilo ogromno vodnega kamna. Zdaj smo na mehki vodi in četudi ne bi v 2 tednih nič spucala, bi imela tako, kot tam v 2 dneh.

Ko sčistim s čistili (čsitila, kis), samo splaknem z vodo. Pipe in Wc školjko pa še obrišem s toaletnim papirjem, edino tako pridem do takojšnjega sijaja. Krpe puščajo madeže.

Najprej pometem ali posesam, nato pomijem po tleh. Še vedno pa se najde kje kaka zaplata prahu, ki jo mokra cunja bolje obriše kot sesalec ali metla, tak da se mi včasih pozna kje to. Potem še samo s cunjo tole obrišem.

Urnika nimam nikoli- vedno po potrebi oz vsaj 1x na teden za kopalnice in wc-je. Ostalo bolj po potrebi. Urnik je le ta, da vse to povečini počenm dopoldne. Zvečer me noben ne premakne v pospravljanje ali čiščenje

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2011 18:37:28   
Poka
Nimam urnika, ker se mi zdi, da ko okrog pridem, bi lahko še enkrat začela, mi je žal, da nisva gradila manjše hiše. Pa tudi čistilka ne bi pomagala, sem že študirala, da bi jo najela, ampak pri nama je dejansko po eni uri, ko je pospravljeno, tudi spet razmetano, res pa da še vedno potekajo določena gradbena dela. 

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.