Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: interesne dejavnosti 26.9.2011 7:38:55
|
|
|
|
Star_a
|
jaz definitivno svojemu toliko kot avtorica ne bi pustila.je preveč. Mi smo sicer prvi razred hodi na telovadbo 2x na teden( telovadijo vsega po malem) tajski boks 1x na teden ,1x na mesec pa bo imel že v knjižnici(knjižni molček)
|
|
|
|
RE: interesne dejavnosti 26.9.2011 9:35:34
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Glede izgovorov staršev o "preobremenjenosri otrok" pa imam svoje mnenje. Gre le za izgovor lenih staršev, ki se jim popoldan ne da razvažat otrok. Marsikdo bi potem lahko rekel tudi, da starš otroka vpisuje v toliko dejavnosti, ker se mu ne da ukvarjati z njim (in smo spet pri lenih starših) ... Vožnja na te aktivnosti praviloma vzame manj časa kot intenzivno ukvarjanje. Donna22, podpis. Naša prvošolka hodi na plavanje (je plavala že v vrtcu, zdaj nadaljuje oz. bo nadaljevala oktobra) 1x tedensko ter verouk 1x tedensko. V okviru šole (dejavnosti je konec najkasneje do 15:30 - to je bil moj pogoj, ker nočem zajedati njenega in našega skupnega popoldanskega časa) pa bo hodila k pevskemu zboru in na plesni krožek. Kot že na neki drugi temi omenjeno, tudi s strani pedagogov (učiteljev) na naši šoli, sta priporočeni zgolj do 2 dejavnosti, tudi prijavnici dobiš samo 2, dodatne zgolj na zahtevo. Še enkrat poudarjam, da otroci v tem času potrebujejo predvsem igro, prosto druženje s sovrstniki in starši, prosti čas. Za vse silne obveznosti bo še veliko časa.
|
|
RE: interesne dejavnosti 26.9.2011 11:41:43
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Glede izgovorov staršev o "preobremenjenosri otrok" pa imam svoje mnenje. Gre le za izgovor lenih staršev, ki se jim popoldan ne da razvažat otrok. Marsikdo bi potem lahko rekel tudi, da starš otroka vpisuje v toliko dejavnosti, ker se mu ne da ukvarjati z njim (in smo spet pri lenih starših) ... Vožnja na te aktivnosti praviloma vzame manj časa kot intenzivno ukvarjanje. Donna22, podpis. Podpis. Mi imamo zaenkrat samo 1x na teden izvenšolsko dejavnost t.j. verouk. Vse ostale aktivnosti so v času popoldanskega varstva - pa je za nas popoldne vedno prekratek. Tekanje s krožka na krožek ima samo en rezultat - v otroka (poleg poveličevanega vsemogočnega "znanja") vgradi predvsem nemir in stres.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 26.9.2011 11:42:11 >
|
|
|
|
RE: interesne dejavnosti 1.11.2011 19:59:51
|
|
|
|
N _ B
|
3.razred: v času OPB: 2x tedensko - zdrav življenski slog (gibalno), 1x tedensko naravoslovni krožek izven: 1x tedensko angleščina, 1x tedensko verouk Ostali čas pon-petka: cca 1 uro dnevno dela za šolo, pol ure pomaga pri hišnih opravilih, ostalo je igra in gibanje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?