|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski test
21.9.2011 21:32:19   
lale
Pozdravljene,

mene pa zanimajo vaše izkušnje z ovulacijski testi. Je najbolje narediti ovulacijski test s prvim jutranjim urinom? V primeru, ko je ena črtica slabejša od druge pomeni ovulacijo ali ne? Glede na to, da imam spontani postopek z zamznjenčki in moram  v prihodnje spet narediti ovulacijski test, bi vas lepo prosila, če mi podate svoje izkušnje z ovulacijskimi testi user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 21.9.2011 22:05:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski test
22.9.2011 8:13:42   
Anonimen
No, odvisno od testa. Ponavadi je bolje, če testiraš popoldne. Saj verjetno piše na navodilih. Ovulacija je 24 - 36 ur po tem, ko sta obe črtici enako močni oz. 12 - 24 ur po tem, ko je testna črtica močnejša kot kontrolna. Testna je tista, ki je bližje delu, ki ga pomočiš v urin.
Jaz testiram popoldne in mi lepo pokažejo. Delam že par dni pred predvideno O in črtica lepo postaja močnejša.

(odgovor članu lale)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2011 12:09:24   
lale
user posted image Hvala ti user posted image  Ja res hočem ugotoviti kdaj bi naj imela ovulacijo, ker imam zraven tega še pcouser posted image  Sem naredila en ovulacijski test na 13 dan prejšnji ciklus in mi je pokazal blago črtico. Pa sem šla potem v mb in sem povedala da je črtica bolj blaga in sem imela potem že na 5.dan transfer 2 zamrnjenčkov. Meni se je to tako vse hitro zdelo, glede na to da imam menstruacijo na 32. dan. Zato si res želim ugotoviti ta ovulacijski dan user posted image  

Anonimen ni potem nič narobe če je popoldne urin bolj razdredčen in lahko ne pokaže pravega rezultata? Ja na mojem ovulacijskem testu piše da ne smem delat testa s prvim urinom, v mb pa so rekli, da ga moram naredit zjutraj user posted image  Več mi ni nič jasno user posted image

bom poskusila sedaj popoldan user posted image  na 13.dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2011 12:23:01   
Anonimen
lale, ti se kar navodil drži. Zjutraj naj bi bil ravno preveč skoncentriran urin. Pa res kar več dni testiraj. Kateri test pa uporabljaš? Rahla črtica ne pomeni ovulacije. Nekatere imajo rahlo črtico cel cikel.
Če imaš user posted image  na 32. dan, je tvoj cikel dolg 31 dni, ovulacija pa je tam nekje okrog 18. dne.

(odgovor članu lale)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2011 12:35:31   
lale
saj zato glih, tako da nikakor nisem imela ovulacijo na 14 dan. Dobila sem en ovulacijski test v mb, da si naj naredim test na 13. dan. In je pokazal rdečo črtico, malenkost je bila svetlejša. Pa grem na 14.dan v mb pa to povem, pa oni takoj, ja da je to ovulacija, brez ultrazvoka, čisto nič. Katastrofa. Potem pa sem imela od 2.dne transferja že take črne izcedke, ker verjetno ovulacije sploh nisem imela. Zgleda, da včasih moraš biti sam svoj zdravnik. Sedaj mi je še ostalo 6 zamrnjenčkov in bom šla novembra spet po dvauser posted image  Tako, da do takrat moram ugotoviti kdaj je moj ovulacijski dan user posted image  Sem pa kupila sedaj v mullerju te ovulacijske lističe mislim da so od duchesse. Bom od nedelje, ko je 13. dan začela delati teste pa bom vidla, kaj mi pokaže user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2011 12:39:11   
Anonimen
Ja, včasih je treba vzeti stvari v svoje roke. Držim pesti.

(odgovor članu lale)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2011 12:42:14   
lale
Hvala user posted image  Tudi zate držim pesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2011 12:51:26   
Anonimen
Hvala user posted image .

(odgovor članu lale)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2011 11:06:31   
jajcka
Meni pa že sedem dni vsak dan ovulacijski test kaže dve enako intenzivni črtici, prvi test sem naredila 12. dan, danes je 20. dan, ovulacijske sluzi nisem opazila, tako da vas prosim, če mi napišete svoje izkušnje, ali je možno, da je raven hormona zvišana že cel teden, ovulacije pa še ni? Po navadi imam ovulacijo 14. dan, ampak, kot sem že napisala, sluzi tokrat ni bilo (po navadi je).
Hvala in lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2011 12:05:59   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: lale

Sem pa kupila sedaj v mullerju te ovulacijske lističe mislim da so od duchesse. Bom od nedelje, ko je 13. dan začela delati teste pa bom vidla, kaj mi pokaže user posted image

meni osebno so tile pokazali najbolj točno... ali pa probaj od Clearblue digitalnega,je pa res malo dražji..

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2011 12:06:46   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: jajcka

Meni pa že sedem dni vsak dan ovulacijski test kaže dve enako intenzivni črtici, prvi test sem naredila 12. dan, danes je 20. dan, ovulacijske sluzi nisem opazila, tako da vas prosim, če mi napišete svoje izkušnje, ali je možno, da je raven hormona zvišana že cel teden, ovulacije pa še ni? Po navadi imam ovulacijo 14. dan, ampak, kot sem že napisala, sluzi tokrat ni bilo (po navadi je).
Hvala in lep dan vsem!

katere teste pa imaš?

(odgovor članu jajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2011 13:52:06   
jajcka
Imam OVU Control, kupila v Avstriji v Bipi, niso lističi, ampak so "oblečeni" v plastiko, kot npr. nosečniški test Clear Blue. 

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2011 16:40:44   
lale
Pozdravljeni,

no naj povem svojo izkušnjo s temi ovulacijski testi. Kot sem že napisala, sem delala teste od 13.dneva menstruacije in 13, 14,15 je bila slabo vidna črtica, 16 je bila malo bolj intenzivna, včeraj zjutraj se mi je izločila debela prozorna sluz z malo temne krvi, kot zvečilni gumi in je bila črtica intenzivna od testne, pa danes zjutraj prav takouser posted image  Tako da mi je Anonimen dobro napovedala, da bom imela ovulacija tam nekje okrog 18.

Najboljši so pa res ti ovulacijski testi od mullerja. Najbolj točen rezultat nam pokaže res ovulacijska sluz.

Vidve sta tudi v ambulanti za neplodnost?

Lepo bodite, pa držim pesti za vaju user posted image

Anonimen tebi pa hvala user posted image

(odgovor članu jajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2011 16:58:42   
jajcka
Jaz zaenkrat še nisem v tej ambulanti, upam, da ne bo treba. Želim pa si pomagati s temi testi, ampak mi kažejo dve črtici že celi teden, jutri grem v Mullerja po tiste, ki naj bi bili fajni, pa bomo videli. Hvala za odgovore. Lp

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.9.2011 19:19:05   
lale
To je res čudno, da ti obe črtici kaže enako intenzivni. Nimaš drugače pco? Takrat tudi lahko narobe kaže. Probaj mogoče res mullerjeve teste pa boš videla kaki bo rezultat. Kdaj pa običajno delaš test, zjutraj?

(odgovor članu jajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.9.2011 22:49:44   
jajcka
Nimam pco, vsaj mislim tako, nisem bila na pregledu, ampak na rednih pregledih je bilo vedno vse o.k., mentruacije v večini primerov točno na 28 dni (enkrat v tem letu se je zgodilo, da mi je zamudila 1 teden, kar povezujem z stresom v tistem mesecu). Bom šla najprej po Muellerjeve teste, pa bomo videli. Pregled pa imam spet konec leta in če do takrat ne bom zanosila, bom šla na nadaljne preiskave. Hvala za odgovor. Lp

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.9.2011 22:50:20   
jajcka
Aja, test pa sem res vedno delala zjutraj, mogoče je to napaka?

(odgovor članu jajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.10.2011 8:19:13   
lale
Ja na teh ovulacijskih testih piše, da ne smeš delati zjutraj s prvim jutranjim urinom, ker je urin preveč koncentriran. Jaz delam z drugim urinom. Npr, danes je bila črtica zelo slabo vidna že, včeraj pa predvčeraj pa je bila bolj močna. Ko sem pa prvič delala ta test pred postopkom mi je enako kazalo kot pri tebi, obe črtici skoraj enako močni brez sluzi, tako da ovulacije sploh še nisem imela.  Probaj pa boš videla kaj ti bo pokazalo user posted image

(odgovor članu jajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.10.2011 10:19:59   
jajcka
Sem očitno bolj slabo prebrala nemška navodila. Bom upoštevala tvoj nasvet. Hvala. Lp

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.10.2011 22:28:13   
jajcka
Kupila test v Mullerju, ga naredila sredi dneva, bila samo kontrolna črtica, tako da je "problem"rešen. Jutranji urin je bil napaka.

(odgovor članu jajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.10.2011 21:37:16   
lale
no vidiš, da je dobro pokazal user posted image

Vso srečo user posted image

lp

(odgovor članu jajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.3.2012 20:40:53   
pugilala
imam viška ovulacijskih testov iz amerike. Če katero zanima naj piše na pugi.mops@gmail.com

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.