Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 12:52:22
|
|
|
|
cilla
|
A v NM v HM nimajo nosečniškega oddelka? Jaz sem do zdaj edine hlače kupila prav tam. Cena relativno spodobna - od 30 do 40€.
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 12:53:08
|
|
|
|
katy83
|
Kik ima po novem oddelek za nosečnice...če ga imate idi pogledat...se splača
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 13:02:12
|
|
|
|
divans1
|
Nm ne poznam prav dobro, mi lahko napišete, kje v NM je kakšna trgovina za nosečnice? A res, v kiku majo nosečniške obleke????
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 13:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pogugli mal, pa boš ziher najdla. evo, jst sm našla trgovino popek v NM, v KK imaš H&M ter C&A. pa dosti spletnih trgovin je z nos. oblačili.
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 13:22:13
|
|
|
|
butt3rfly
|
v Kik-u imajo zelo lepa oblačila. res se splača it pogledati.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 15:04:10
|
|
|
|
kajajaka
|
V Novem mestu je bila pred 3.leti pri BTC trgovina POPEK za nosečnice. Ne vem, če je še... Bila je v stavbi, kjer je Mana, Mass... med BTC in Sparom pri McDonaldsu.
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 17:05:30
|
|
|
|
divans1
|
Evo, sm jih dobila v kiku in zelo ugodno, hvala vam!!!!!!! Me pa vseeno še zanima, ali ima tudi C & A nosečniška oblačila?
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 19:28:53
|
|
|
|
cilla
|
Ima.
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 21.9.2011 7:19:42
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Evo, sm jih dobila v kiku in zelo ugodno, hvala vam!!!!!!! Me pa vseeno še zanima, ali ima tudi C & A nosečniška oblačila? načeloma imajo, ni pa nujno, da jih boš dobila v vsaki trgovini. jst sm iz celja in v celjskem c&a so nos. oblačila umaknili iz prodaje, ker ni bilo povpraševanja po njih
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 21.9.2011 10:31:19
|
|
|
|
lenčy
|
C&A imaš v Qulandiji v NM in imajo nosečniška oblačila, pa tud H&M imaš tam. popka mislm da ni več, kik imša pa nasproti BTC.
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 22.9.2011 8:38:15
|
|
|
|
natasarobi
|
A pričakujete ponovno? Drugače imam jaz rabljene.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?