|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v jajnčnikih
22.8.2005 13:28:31   
tiaz
Pozdravljene !

Danes je peti dan, odkar jemljem tablete "Primolut-nor" (zaradi nerednih menstruacij). Zadnja menstruacija je bila pred dvema mesecema. Na UZ mi je pokazalo, da imam policistične jajčnike. Ko sem zagledala te ciste, me je skoraj kap.
Je to normalno, da me jajčniki tako zelo bolijo, da komaj sedim. Trebuh imam tako otečen, napet, boleč,.... V predelu jajčnikov si otipam bulice. Izcedek je vsak dan, en dan manj, drugi dan bolj. Zebe me. Na čase imam vročino 37,5°C. Slabo se počutim, čisto sem brez moči in volje,...! Ful me vse boli v spodnjem delu. Ko pa preneham jemat te tablete, bi naj dobila M, potem pa začnem še s Klomifenom.
Če morda ve katera kaj o tem, naj mi pove oz. napiše !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečine v jajnčnikih
22.8.2005 13:31:29   
lenika
Mogoče imaš pa ovulacijo. Mene v času ovulacije full bolijo jajčniki.

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečine v jajnčnikih
22.8.2005 13:36:40   
biba77
Koliko dni pa jih moras jemat? :zmeden2:

Kako dozo pa imas? :zmeden2:

Mogoce imas vse malo bolj obcutljivo? :zmeden2: Saj, koneckoncev to so hormonske tablete...

Jaz sem bila po Dabrostonu (= Primolut) kvecjemu napeta in otecena "pod pasom".

Ce ne bos boljsa, se rajsi javi pri svoji G. Mogoce pa prevec reagiras in ti bo dozo zmanjsala?!? :zmeden2:

Samo ugibam...

Upam, da bos kmalu boljsa. :rozica:

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečine v jajnčnikih
22.8.2005 13:41:39   
tiaz
Jemat jih moram 10 dni (Primolut-Nor, 5 mg tablete ). Potem naj bi 4-5 dan prišla M :hudicek:, nato pa 3 dan M :hudicek: začnem jemat Klomifen, skupaj 5 dni. Taki time-ing mi je naredil G. 13.9. pa imam pregled.

Bojim se, da ne bo kaj narobe s temi cistami.

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolečine v jajnčnikih
22.8.2005 14:19:42   
pupika
Jaz bi ti predlagala, da vseeno skočiš do svojega G.

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolečine v jajnčnikih
22.8.2005 15:23:10   
baguSka
Jaz bi sploh preverila kakšni znaki naj bi bli ob jemanju prisotni in če se tvoji znaki ne ujemajo z navedenimi, potem bi brez pomislekov stopila do G.;)

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bolečine v jajnčnikih
23.8.2005 8:33:56   
tiaz
Hvala za nasvete!
Bolj ko si berem priložena navodila v tabletah, manj vse skupaj razumem. Res me boli, ful. Ko si potipam v spodnjem predelu trebuha (okolica jajčnikov) imam bulice in boli me. Jutri G. dela popoldan, in se bom kar odpravila k njemu. Čisto sem izčrpana in čisto brez volje. Hmmmm, beda

Vseeno hvala!

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?