Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zanositev po slbem brisu in odščipu materničn... 16.9.2011 18:51:35
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene.Po porodu sem imela zelo slabe izvide glede brisa,C3....ginekologinja je povedala,da bo potreben odščip teh rakavih celic na materničnem vratu.Sedaj je od posega minilo že več kot dve leti...pa si želiva dojenčka,ginekologinja pravi,da lahko,vendar mi ne more nič garantirati,pa tako bi rada to slišala...ja, ampak realnost je realnost....sedaj veliko berem o tem,kar prej nisem,sem se zavestno odločila,da nebom brala o tem,da bom zaupala ginekologinji in svojemu telesu....sedaj pa me se me je lotil črv strahu....kaj pa vem....kaj pa ve pravite,ima katera kakšno podobno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: Zanositev po slbem brisu in odščipu mater... 16.9.2011 18:53:32
|
|
|
|
SURF
|
aha...pa tiskarski škrat je obiskal naslov te teme ....
|
|
|
|
RE: Zanositev po slbem brisu in odščipu mater... 16.9.2011 18:54:48
|
|
|
|
Sa.Ka
|
In kaj je zdaj tvoj strah? Donositev otroka? Ker moja sestra je bila od prvega dneva na bolniški zaradi tega, do konca. Nazadnje je šla čez rok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?