|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Max. višina limita
16.9.2011 9:21:10   
Poka
Kolikša je max. višina limita trenutno na bankah?

Zadnje čase kar komplivirajo pri tem, ki je pa čudno, da ga jaz dobim takoj, niso nekaj komplicirali, podaljšali za eno leto, pa imam kar precej nižjo plačo od mojega. Mojemu so samo za pol leta, komplicirajo ful, res pa da se šteje samo priliv brez kredita, ampak kljub temu je višji od moje plače.

Me jezi, ker je ravno ta mesec, ko je še zadnji tak velik strošek na vrsti, po drugi strani si pa mislim, da so nama še uslougo naredili, ko ga bo manj za pokrit... Butli, pa oni ja živijo od tega... Tudi mislim, da se bova počasi poslovila od slovenski bank in vse, tudi od firme račun, prenesla na kako tujo banko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Max. višina limita
16.9.2011 13:05:36   
ajataja
limit lahko dobiš v vrednosti treh plač,je pa res da gledajo za nazaj če si bil kdaj v minusu pol malo zakomplicirajo ali pri znesku ali pri dobi vračanja.Je pa res da se limita sploh ne splača vzet ker so visoke obresti rajš se pozanimajta o kratkoročnem kreditu(3,6,9,12 mesecev)

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2011 17:49:59   
veselka
Pred kaksnim letom se je stvar z limiti rahlo zakomplicirala, na racun neke evropske direktive. Pri odobritvi izrednega limita se sedaj upostevajo vsi dolgorocni in kratkorocni krediti,kamor spada tudi limit na posojilnih karticah (npr.karanta). Vse skupaj pa naj ne bi smelo zasedati mislim da vec kot predpisanega odstotka(mislim da 40, al je pa celo od starosti odvisno,ker je meni samo informativni pregled delala in neke tabele gledala) ki mesecno zasede osebni dohodek. In tudi sedaj se izredni limit podaljsuje samo preko pogodbe, podobno kot kredit. Tako da ja, verjetno ima zaradi kredita problem,ker mesecni obrok predstavlja previsok odstotek dohodka in zato ne dobi odobrenega visjega IZREDNEGA limita.

Mislim pa da je to stvar zakonodaje in ne banke - tuja/slovenska

< Sporočilo je popravil veselka -- 16.9.2011 17:58:10 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2011 19:45:23   
Poka
Ja, strošek je res ful ta limit... Ne moreva vzet več kredita, ker imam jaz kratkoročnega, za gradnjo je pa moj imel kar nekega zelo visokega gotovinskega... In menda ne more več vzet kratkoročnega, že tako čudno da so mu dali tega... Gre pa za takooo mali znesek, ki nama manjka in za vprašanje parih dni user posted image Mislim, da so nama res bolj kot ne naredili uslugo.

Bo verjetno boljše uporabit kako kreditno kartico...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?