|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost z menstruacijo?
16.9.2011 9:10:15   
Anonimen
Pozdravljeni!
Že nekaj časa imam znake nosečnosti (slabost, lakota, povečane prsi, neke bolečine v trebuhu...), vendar sem menstruacijo imela 14 dni nazaj.
Je možno da sem vseeno noseča?
Sej najbžr samo paniko delam, vendar me skrbi, da gre za kako izvenmaternično nosečnost.Je to možno pri menstruaciji?
Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost z menstruacijo?
16.9.2011 11:13:18   
mojamura
teoretično je možno...baje da se je že dogajalo, ampak moj nasvet: počakaj do datuma ko bi naj ponovno dobila menstruacijo, če je ne bo naredi test, da boš 100% ziher

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2011 12:34:10   
*becky*
Pred mi je moja sestra govorila o kolegici, ki je bila noseča in je kljub temu še nekajkrat imela menstruacijo.

Očitno je tudi to možno.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2011 10:24:04   
Taddy78
Poznam kar nekaj takih punc, žensk...pa ne tisto baba čula, baba rekla, ampak osebno. Sicer se je nazadnje punca odločila za prekinitev nosečnosti, je pa 2 meseca imela normalno M in je, ko je 3.mes. ni bilo, šla h G, ki je ugotovil da je noseča že 3.5 mesecev.
Moja frizerka je bila noseča 5.mesecev pa ni vedela, oz. je njen G pravil da ima hematom, menstro. je imela normalno.
Je pa tudi res, da ko si želiš user posted image se zna pamet hudo poigrati s telesom. Sama sem 3.leta ko smo čakali in čakali, vsak mesec imela vsaj 3 znake nosečnosti, ko smo pa zvedeli razlog zakaj ne zanosim, teh znakov naenrat več ni bilo.

Ćelim ti vso srečo user posted image

(odgovor članu *becky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2011 10:30:33   
hrchy
a test si naredila?

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2011 22:35:45   
pika001
No, jaz sem že ena takih. Pri prvi nosečnosti sem po zanositvi imela dve menstruaciji, le da sta pri meni obe bile šibkejši kot normalno. Tako sploh sumila nisem, čeprav znake sem imela... in ni bila izven maternična... normalno sem rodila.
Sem pa sedaj v drugo bila brez user posted image , pa je na žalost zarodek odmrl. Imela sem abrazijo - ampak to omenjam samo zato, ker sem se še vedno počutila nosečo še kakšen teden... verjetno telo ni dojelo, tudi moja podzavest ne...

Tako da - po moje najbolje, da narediš test. Boš vsaj vedela in seveda če si user posted image , najbolje da pokličeš svojega gin. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2011 12:48:45   
RayBan
Noseča ženska menstruacije ne more imet. A sploh veste kaj je menstruacija??? 

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2011 22:28:26   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

Noseča ženska menstruacije ne more imet. A sploh veste kaj je menstruacija??? 

kako glupo vprašanje, ejuser posted image nektere ženske smo res butaste in ne vemo, kaj to pomeni. mislim, ej...

lahko se pojavlja ciklična krvavitev v času nosečnosti in to ravno takrat, ko bi naj bila menstruacija. se je že zgodilo, da je bila ženska noseča, dobila je krvavitev in je mislila, da je menstruacija.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2011 15:16:28   
RayBan
Zakaj glupo vprašanje? Ej sorry, ampak ti iz izkušenj povem, da veliko žensk sploh ne ve kaj in od kje menstruacija. Tiste ki vedo, ne sprašujejo ali jo lahko imaš med nosečnostjo, ker je logično da ne moreš.
Lahko se pa seveda pojavijo krvavitve, ampak to je druga reč.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?