|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lpp
14.9.2011 10:05:54   
amorcek
hy

Ker sem se odločila, da bom avto puščala izven lj. in hodila na avtobus(lpp), me zanima kje lahko kupim urbano kartico in koliko stane vožnja z avtobusom...
res je zoprn tole, ker ni več žetončkov. Ne morš se kar spomnit pa pičit:P :D aja pa zanima me še ker avtobus me lahko pripelje na tržaško??????

:D
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lpp
14.9.2011 10:19:20   
Andromeda
Po Tržaški pelje 6-ka. Urbano lahko kupiš in polniš skoraj v vsakem kisoku, zagotovo pa na LPP poslovalnicah, tudi na glavni avtobusni postaji v LJ. 1 vožnja stane 80 centov v katero je vključena 90-minutna neomejena možnost prestopov. Lahko pa kupiš tudi mesečno, ki stane 34 €. user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 14.9.2011 10:20:22 >

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2011 10:23:25   
amorcek
hvala ti. :D
No za 80 centov je pa pomojm res pamtn avto puščat nek zunaj lj.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2011 10:31:37   
3jeMi
imaš pa tudi tole možnost... http://www.lpt.si/parkirisca/parkirisca_osebna_vozila/dolgi_most

odvisno od kje si oz. s katere smeri prideš... je pa dolgi most menda kar precej zaseden...

glede urbane ti je že andromeda povedala... itak naložiš denar gor in je gor, ti ne zapade... meni je urbana prav fajn... aja lahko se pa odločiš za Bicikelj... tudi deluje na foro urbane, samo se moraš prej prijavit preko neta...

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2011 10:44:48   
amorcek
ja to sem tut že gledala... moja vstopna postaja je črnuče.  tist konc tržaška pa to pa zelo slabo poznam:S a se postajališče prov imenuje tržaška:S :D user posted image sm mal leva tm jauser posted image že dovg se nism vozila z buskom, sploh pa ne na tist konc user posted image ja sej zdj k berm opažam da zna bit urbana prov uporabna. a atobusi še v naprej govorijo katero postajališče sledi???user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2011 10:44:58   
Juli_ja
IZVIRNO SPOROČILO: amorcek

hvala ti. :D
No za 80 centov je pa pomojm res pamtn avto puščat nek zunaj lj.

Ko bi nas le več tako razmišljalo kot ti, bi bil svet (LJ) precej lepši user posted image

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2011 10:50:40   
ksenija12
Če kdaj nimaš urbane, lahko plačaš z moneto (če imaš to možnost na telefonu)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Juli_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2011 10:51:38   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: amorcek

ja to sem tut že gledala... moja vstopna postaja je črnuče.  tist konc tržaška pa to pa zelo slabo poznam:S a se postajališče prov imenuje tržaška:S :D user posted image sm mal leva tm jauser posted image že dovg se nism vozila z buskom, sploh pa ne na tist konc user posted image ja sej zdj k berm opažam da zna bit urbana prov uporabna. a atobusi še v naprej govorijo katero postajališče sledi???user posted image

ne zdaj ti že berejo misli in te vržejo ven kjer si ti zamisliš.... hecam te.... user posted image

kukr naletiš... star ali nov bus... dobre volje ali slabe volje šofer, ki posledično vklopi ali ne vklopi objav...

klele boš zihr najdla postajališča http://www.jhl.si/lpp
6 pa itak vozi, vsaj meni se zdi, vsake 2 minuti user posted image ... preden pride moj bus, gre mimo mene vsaj 5 šestic user posted image

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2011 10:57:21   
amorcek
ja res je. Se mi zdi veliko bolje, da dam 80 c, se usedem na avtobus in imam mir do izstopne postaje, pa še nekaj naredim za okolje in tut svoj žep (bencin:S). Res pa ne razumem ljudi ki delajo u lj. pa ne koristijo lpp in koles:S no jaz jih ziher bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Juli_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2011 11:40:15   
Vijoličarka
Pozdravljam tvojo odločitev, ko bi le bilo več takih.

Informacije, ki jih potrebuješ:

http://www.jhl.si/holding/urbana/prodaja-in-polnjenje-kartic

Podroben seznam:

http://www.jhl.si/lpp/?k=101

Če je tvoje vstopno mesto Črnuče in moraš na Tržaško, je to idealno, ker šestica vozi prav po tej progi in ti ne bo treba prestopati. Šestica sodi zelo pogosto vozi.

Tukaj imaš pa sheme linij:

http://www.jhl.si/lpp/?k=507

< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 14.9.2011 11:44:12 >

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2011 11:50:06   
amorcek
joj hvala ker ste se tok potrudile:user posted image pa mi pomagale mal tole skup dat:P user posted image user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2011 13:26:36   
BarbaraE
Hmm, kje boš pa avto pustila v Črnučah? 

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2011 15:07:10   
amorcek
MAM fanta iz črnuč pa bo tm pr nemu...drgač pa nevem ke bi ga..tm je kr zafilan...vrjetn kje na brnčičevi pa pol na 21ko... al pa nek tm okoluser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2011 15:37:52   
BarbaraE
Aja, pol pa res ni panike. Kar lepo po Urbano. :) Na Brnčičevo pa drugače sedaj 8ka vozi.

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?