Jada82
|
Pozdravljene! Pišem samo zato, da mi malo napišete vaše izkušnje in me s tem mamo pomirite Namreč, naše leto in pol stara žaba je zdaj že 4. dan taka tečnoba, da bi jo človek lažje nosil, kot poslušal. Ne vem, v petek je nekaj zbolela, v soboto je bila bolna, v nedeljo pa že dobra (mogoče je bila vročina zaradi zobka, ki je ravno rastel, ne vem). Ampak od takrat dalje pa je taka tečnoba. Mogoče jo je tudi luna vrgla, pa jo še kar drži?! Namreč, konstantno nekaj jokca, težači, tečnari, nekaj hoče, potem tega noče, če takoj nečesa ne dobi, se meče ob tla, histeričen jok, skratka kriza. Prej ni bila taka. Dobro, imeli smo par histričnih napadov (npr. ko smo bili zunaj, pa smo potem šli noter - ji ni bilo do tega) na dan pa mal tečnobe, kar je za moje pojme normalno, ampak tole zdaj je pa prav grozno. Tečna je dokler ne zaspi, pa takoj, ko zjutraj zalaufa, spet. Zdaj sem pa že malo obupana ... pa dobro, jaz sem v službi, tisto popoldne že preživiš, ampak moj je pa mal več doma, pa jo ima več na čez ... ma mu nisem nič fouš. Skratka, zanima me, ker je verjetno že katera to doživela, ali je to samo obdobje (saj predvidevam, da je) in kako ste ob takem obnašanju postopale? Recimo želi neko knjigico takoj, ki je visoko na polici, in potem težači, joka, ji jo dam, pa jo kar noče, pa pol je ne ne, pa joka Pol se pa počasi že zjezam. Pa jedla ne bi pa to pa ono. Pa danes je želela roladico, sem jo odprla, potem pa ne ... joj! Al pa to ... kar malo žlethtna ratuje ... zanalašč meče kakšne stvari po tleh ... pa recimo kakšno hrano - pa tega izredcno ne dovolim. Potem je spet jok. Al pa zadnjič je vrgla cunjasto punčko, potem jo je pa po glavici kar pohojala in pohojala. Pa takle ... No, v bistvu želim slišat, da ja, da je obdobje in da mine v parih dneh No, sicer pa vas prosim za nasvete, kako reagirati? Ker ve imate najboljše nasveta Hvala in lp!
|