Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 12.9.2011 19:47:42
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor v specialni enoti policije? Rabim neke informacije. Poznam par njih. "Ustreli" kaj rabis Hudica sem zadnje dni dobre volje
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 13.9.2011 6:29:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
Frodo, hvala, hvala, sem že dobila! Sej sploh nisem vedla, da imam med poznanimi nekoga... Čisto iz konteksta...matr, to pa so "TIPI" ...
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 13.9.2011 7:20:26
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Frodo, hvala, hvala, sem že dobila! Sej sploh nisem vedla, da imam med poznanimi nekoga... Čisto iz konteksta...matr, to pa so "TIPI" ... Super, da si uredila. So pa cisto v "kontekstu" , konkretnem
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 13.9.2011 8:51:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Frodo, hvala, hvala, sem že dobila! Sej sploh nisem vedla, da imam med poznanimi nekoga... Čisto iz konteksta...matr, to pa so "TIPI" ... Super, da si uredila. So pa cisto v "kontekstu" , konkretnem v bistvu res, ja hudci so, hudci teli panterji ....ufa..
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 13.9.2011 9:35:22
|
|
|
|
mačekmuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor matr, to pa so "TIPI" ... oooo ja, zadnjič je bilo pri nas na obisku en specialc , mater ena sama mišica, pomoje je videl da ga čekiram od glave do pet in obratno in obratno ...
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 14.9.2011 12:24:57
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor matr, to pa so "TIPI" ... oooo ja, zadnjič je bilo pri nas na obisku en specialc , mater ena sama mišica, pomoje je videl da ga čekiram od glave do pet in obratno in obratno ... ufa..ja...ja... mmmhmm... ....A pa so čist vsi taki? No, sej glede na "delovnik" bi blo malo čudno, da ne bi bili kakršni so...Zdej se sploh ne čudim govoricam, da "podrejo" skoraj vsako...Ker jo pomojem jim ni treba kej dost se trudit okoli žensk
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 14.9.2011 12:42:30
|
|
|
|
ronja
|
Zdej se sploh ne čudim govoricam, da "podrejo" skoraj vsako...Ker jo pomojem jim ni treba kej dost se trudit okoli žensk A te info si ti morala preverit?
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 14.9.2011 12:48:38
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Zdej se sploh ne čudim govoricam, da "podrejo" skoraj vsako...Ker jo pomojem jim ni treba kej dost se trudit okoli žensk A te info si ti morala preverit? Ah, ne, to šele pride na vrsto
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 14.9.2011 21:40:52
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ronja Zdej se sploh ne čudim govoricam, da "podrejo" skoraj vsako...Ker jo pomojem jim ni treba kej dost se trudit okoli žensk A te info si ti morala preverit? Ah, ne, to šele pride na vrsto Glede na vse skupaj bi clovek rekel, da so bolj enkratno uporabni - pre upotrebe promuckati, posle upotrebe dobro zatvoriti i spremiti u taman i suv prostor Nadomestek nadomestka .....
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 15.9.2011 8:28:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
razmišljam, da bi dala postavit eno omaro na podstrešje. Temno in suho...pa bi jo odpirala po potrebi..
|
|
RE: a katera pozna koga, ki pozna koga, ki de... 15.9.2011 18:36:00
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor razmišljam, da bi dala postavit eno omaro na podstrešje. Temno in suho...pa bi jo odpirala po potrebi.. Hakelc je, da moras potem ti skrbeti za kondicijski trening
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?