Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ponovna nosečnost...po preeklampsiji??? 10.9.2011 22:26:27
|
|
|
|
veselka
|
imam znanko, ki je imela prvič preeklampsijo, v drugo je bilo pa vse bp.
|
|
RE: ponovna nosečnost...po preeklampsiji??? 10.9.2011 22:39:09
|
|
|
|
tikatonka
|
Ja, sem imela 1. preklampsijo in ležala v bolnici, porod so sprožili 3 tedne pred rokom. 2. sem bila noseča čez 5 let in je bilo vse ok, niti sledu o visokem pritisku .
|
|
RE: ponovna nosečnost...po preeklampsiji??? 11.9.2011 9:12:35
|
|
|
|
mayci
|
Tudi jaz sem imela pred 6. leti preeklampsijo oz. njen zaplet, Hellp sindrom (sicer je nosečnost potekala brez težav, v 37. tednu se m je šele začela), so mi prav tako porod sprožili tri tedne prej. Zdaj pa imamo doma še enoletnico, nosečnost pri njej pa je potekala brez kakršnihkoli težav do 40. tedna in točno na rok se nam je pridružila naša dama. Tako da, kar pogumno!!
|
|
RE: ponovna nosečnost...po preeklampsiji??? 11.9.2011 10:15:40
|
|
|
|
spominčica
|
Preklampsija je zaplet, ki se večinoma pojavi v prvi nosečnosti. So pa seveda izjeme.
|
|
|
|
RE: ponovna nosečnost...po preeklampsiji??? 13.9.2011 8:58:07
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka imam znanko, ki je imela prvič preeklampsijo, v drugo je bilo pa vse bp. enako. vseeno se posvetuj z G o poteku nosečnosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?