|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ste že bolni? :(
11.9.2011 9:58:24   
ronja
no, ja - imela sm konstantno gnojna vnetja uses: no, tega pa zdaj res nimam

Hehe, no, vidiš, da je nekaj na temuser posted image . Ne boš mi vzela upanja, da bo to na koncu dobro zanjuuser posted image . Meni je zdaj lažje, ker vem, da če bosta bolni, sta komot že takoj, ko se kaj začne razvijat (pa še ni vročine, itd...) doma in mi ni treba za vsako figo nekoga iskat in se na zobe metat... Vsaj ena dobra stran tega, da sama nisem tipitopiuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
11.9.2011 14:07:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
11.9.2011 15:07:08   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Jaz se tolažim s tem, da bojo pa potem kot odrasli bolj zdravi, ker raziskave to nekak potrjujejo. Jaz kot mali otrok nisem bila nič bolna in sem zdaj z njima prebolevala vse vrtčevske viruse...

mah, kaj pa vem, jz sm bla menda nonstop bolna kot otrok - zdaj pa me vsak mulcevski virus nokavtira kot Zavceva levica... user posted image
no, ja - imela sm konstantno gnojna vnetja uses: no, tega pa zdaj res nimam user posted image

metulj, jaz isto. Že kot majhna sem imela miljon angin, grip, viroz... pol je blo nekaj časa mir, zdej ko mam pa otroke pa tud skoz neki od njiju potegnem. Razen vnetih ušes, tega na srečo ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.9.2011 15:57:43   
emica2008
Pri nas tudi bolani pred uvajanjem, potem dva dni uvajanja, trenutno pa spet bolani.....mislim, da bom uvajala ceu mesec user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.9.2011 16:28:25   
ksenija12
Nekaj razsaja:) Povsod, kamor se obrnem ali imajo drisko, ali virozo, laringitis..v vrtcu, na delu, še na cesti se mi zdi, da vsi kihajo:) Smo pred parimi dnevi dali čez dva od naštetega., hvala bogu v obliki 'fast forward'...tako da smo upam da zdaj malo že 'imuni'...

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.9.2011 17:39:01   
Lunca1
Pri nas sicer tudi že hodi 3 leta, pa je zdaj po poletnih počitnicah takoj staknil prehlad. Imamo skoz probleme s tem, poleg tega pa mora še na operacijo lulčka in nas po moje že 3/4 leta kličejo, pa ima skoz nahoden nos, tako da nas ne vzamejo. user posted image Ma skoz je nekej.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.9.2011 22:05:16   
Dadi

IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

Nekaj razsaja:) Povsod, kamor se obrnem ali imajo drisko, ali virozo, laringitis..v vrtcu, na delu, še na cesti se mi zdi, da vsi kihajo:) Smo pred parimi dnevi dali čez dva od naštetega., hvala bogu v obliki 'fast forward'...tako da smo upam da zdaj malo že 'imuni'...

Se tudi meni zdi...pri nas so hitri prehladi...dva dni pa je bla najstarejša ok, ta srednji ni nič še pokasiral, najmlajša je pa tudi včeraj začela s smrkanjem in kašljanjem, midva z možem sva pa kihala....happy family:)

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.9.2011 9:11:11   
majčica1508
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse male in velike bolančke,da se čimprej pozdravijo
Mi smo zaenkrat bp....koliko časa,pa nevem....upam na čim dalj

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.10.2011 12:18:03   
botrca
Katy83 najin je bil do 2 let non-stop bolan...od takrat pa ne pomnim kdaj je bil konkretno bolan, razen enodnevnih-dvodnevnih bruhanj ali pa vnetih oči. Moram potrkat, da ne bo hitro kaj prišlo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.10.2011 13:26:51   
ronja
Smo, že 14 dni, vse tri - jupi, jesen je tu!user posted image No, vsaj z bolniško ni problema in se mi ni treba na trepalnice metat, da bi vse uskladila... vsako zlo za nešto dobrouser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.10.2011 13:34:10   
tosja
trk, trk nismouser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.10.2011 14:14:21   
juhica
Smo že zdravi!!!!! user posted image  Tokrat smo bli pa vsi na kupu, pa smo v enem tednu opravili - klasika - bruhanje, vročina....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.10.2011 19:35:01   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Tisti otročki, ki so letos šli prvič v vrtec, so že bolni? Naš ima danes vročino, z nosu mu teče in kašlja.user posted image
Je to normalno (predvidevam, da jeuser posted image )
Skratka, saj ne vem zakaj sem temo odprlauser posted image , verjetno iz razočaranja, ker tako hitro vseeno nisem pričakovala bolezni, glede na to, da v 18. mesecih ni bil skoraj nič bolan.

Čeprav si tole odprla iz razočaranja....niso bolni samo otroci, ki so prvič v vrtcu.

Obolevajo vsi, od tistih ki so že utrjeni, do šolarjev in odraslih. Moj brat je star 27 let pa ima tako angino, da je groza...mu gnoj vidno teče iz mandeljnov... Tako da.... tole posploševanje o obolevanju samo zaradi vrtca je že vse skupaj user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?