|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost otroka
22.8.2005 0:21:15   
Aleksandrin
Pozdrav,
mogoče katera ve za link do debate, kjer je bilo razloženo po mesecih, koliko so otroci veliki-cm.
Dobila sem veliko cunjc pa bi jih malo posortirala.
Hvala, LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Velikost otroka
22.8.2005 0:53:34   
ma19teja
Za link ne vem, ti pa lahko mogoče tole kaj pomaga. Je pa zelo odvisno od proizvajalca in seveda od otroka. Po mojih izkušnjah ima H&M kar realne velikosti, pa še lepo imajo označeno.

št. velikost (cm) / starost (meseci)

44 /nedonošenčki
50 /0
56 /0-1
62 /4
68 /6
74 /9
80 /12
86 /18
92 /24
Pa veselo sortiraj. :sloncek:
Nočka, Mateja

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Velikost otroka
22.8.2005 2:00:34   
Aleksandrin
Jaaaaaaaa, super, to to.
Naljepša hvala,
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Velikost otroka
22.8.2005 8:28:09   
Lana_s
Moja je stara 2,5 meseca in ji oblačim 68-74, ker ji je ostalo že vse premalo. Ne zanašaj se najbolj na te številke. Na nekaterih mi piše za 6 mesecev, pa so ji hlače do kolen, majčk (bodije še) pa sploh gor ne dobim. Pa iste številke se od trgovine do trgovine razlikujejo, ker ji je npr. od H&M še 62 prav, od Pikapolonice 9in BC pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Velikost otroka
22.8.2005 8:42:33   
dory
No tudi nas je bil nedonosen...47cm, donekje tretjega meseca je bla ok st.56,pol pa je bil poskok v rasti in hitro smo prisli do 74..danes pri 15m nosi 86,92,kaksne majice tudi vec :)

Glede velikosti oblacil se ne bi orientirala po mesecih primernih za otroka ampak dejansko po velikosti otroka...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Velikost otroka
22.8.2005 11:19:52   
SISI25
podobno kot Teja. Moja dva sta prva dva meseca nosila št.56, potem mesec dni 62 in nato 68... Zdaj pri skoraj 9 mesecih nosita št. 80. 74 jima je že majhna. Po moje bolje, da sproti vidiš kaj jima bo prav. Je pa res odvisno tudi od firme. Mi smo dobili eno trenirkico št. 80 (nevem katera firma) pa jima je bila prav že pri 6 mesecih. H&M pa ima malo večje številke in te nosimo sedaj 80.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Velikost otroka
22.8.2005 11:26:54   
taška30
Kot so že napisale predhodnice...pa še to. meni se zdi da je ful razlika ali imaš novo (kupljeno) ali pa sposojeno (Že velikokrat oprano na 90°).
Recimo naši so nove hlačke Clar št.62 še vedno predolge, čeprav dejansko že ima 62cm, rabljene cotke so pa prav tud tiste za 6m.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Velikost otroka
22.8.2005 11:37:06   
Lu
Naša je včeraj dopolnila 6 mesecev pa nosi hlače št. 80, ostale stvari pa že 74.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Velikost otroka
22.8.2005 12:38:11   
BibaJ
Mi smo stari 3 mesece in pol pa nosimo že kak teden 74 in še nekaj stvari 68 (H&M). Upam, da se bo ta rast malo ustavila. :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Velikost otroka
22.8.2005 14:17:16   
lin
Seznam ki ti ga je ena napisala naj bi bil po regolah samo je zelo odvisno od otroka.
Ko se je Lin rodila ji je bilo vse 56 premajhno in pri enem letu nosimo več ali manj obleke za leto in pol ali celo dve:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Velikost otroka
22.8.2005 18:02:40   
bobek05
Jaz sem se že večkrat spraševala kakšni standardni so pri teh cotah :zmeden: Naš Anej je dopolnil 2 meseca in sedaj bomo prešli na št. 68 :zmeden: .. Vse mu je premalo.. Kdaj se ta rast upočasni??? V 1. mesecu je zrasel za 7 cm, zdaj v 2. pa še ne vem, ker imamo 2. posvetovalnico šele čez 14 dni..

Na te mesece in številke se sploh kaj dosti ne zanašaj.. Jaz raje kupim večje kot manjše, ker itak hitro prerase, za tistih nekaj "dni" kaj mu je malo preveliko pa se ne sekiram..

LP

B.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?