|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kontakt dr. Jošt
7.9.2011 13:30:57   
suzanica
Pozdravljene, ima mogoče katera email od dr. Jošt -anesteziolog porodnišnica Celje. Zanima me ali se je potrebno predhodno dogovoriti za ultivo ali pokličeš iz ,porodne,? LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kontakt dr. Jošt
8.9.2011 19:41:29   
marjetica80
Hej,

Jaz imam njegove telefonske številke še od treh let nazaj. Ne vem, če so še iste, dal mi je zaradi moje panike pred porodom takrat dve številki.

041/717-652
040/717-652

user posted image

Mogoče ima številki še vedno isti. Rok sem imela za Božič in sem želela epiduralno.. Povedal mi je katere dneve je dežuren, drugače pa rekel, naj ga pokličem kadarkoli. Če je dosegljiv in v bližini, rad pomaga in pride tudi kadar ni dežuren. Tako je meni takrat zagotovil. Ni pa dejansko prišlo do tega, ker sem na porod čakala 15 dni čez rok user posted image user posted image user posted image

to je to.. Je pa fino, da ga pokličeš prej, da ti osnovne stvari razloži in da sta načeloma dogovorjena, ko gre zares.. poskusi ga poklicat

kdaj pa imaš rok? tudi jaz imam že 3 in pol letnega sinčka, zdaj pa imam rok spet decembra, tokrat 23. .. ne vem kak nama je ratal user posted image

veliko sreče..

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2011 20:32:26   
suzanica
Rok imam čez cirka 1 mesec. Razlika med otrokoma bo pa 3 leta - kot pri tebi user posted image . Prvič sem rodila brez, ker je bil na dopustu...A veš mogoče, če je plačljiva ultiva? POzdravček.

(odgovor članu marjetica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2011 15:54:56   
marjetica80
hej,

oprosti za zamudo.. verjetno imaš sedaj že vse informacije user posted image .  Jaz sem malo bolj leteča te dni . Za ultivo ne vem nič, ker se takrat pogovarjala za epiduralno.  Želim ti vso srečo, pa upam, da bo dr. Jošt dosegljiv na tvoj dan..  user posted image

pozdravček..

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2011 16:57:34   
suzanica
oj. številka je ista. samo še poklicati moram... vseeno hvala.

(odgovor članu marjetica80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?