Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnja z abrazijo -UKC 7.9.2011 7:28:18
|
|
|
|
Jassika
|
dr.Knowitall najprej en velik zate. Evo, sem bila meseca maja na tvojem mestu in vem kako je . In tudi sama sem imela tako pozitivno izkušnjo (predvsem dr. Jakopič) strokovnostjo, prijaznostjo in zavzetostjo, da sem jim potem prav zahvalo napisala. In ne moreš verejeti, da sem dobila na dom osebno zahvalo za pohvalo. Ja, ob takih trenutkih je tako zelo pomembno, da te že v tako težki situaciji ne doleti še kak "slab dan" kakega od osebja. Meni je bilo res lažje prav zaradi njihovega pozitivnega ravnanja. In naj ti zaupam še nekaj - po 1 sem spet zanosila, čeprav si niti v sanjah nisem mislila, da bo kaj takega sploh mogoče in sem sedaj že v 13 tednu. Tako da glavo pokonci, od srca ti želim čimprejšnje okrevanje in da zagledaš čimprej, ko boš zopet na to pripravljena. Srečno...
|
|
|
|
RE: Izkušnja z abrazijo -UKC 7.9.2011 8:22:18
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
tudi jaz lahko samo pohvalim ugrentni blok in ukc, lani sem bila tam 3x, prestrašena ampak so me zmeraj znali potolažiti, sploh dr. andrej zor je imel same pozitivne misli zame.
|
|
|
|
RE: Izkušnja z abrazijo -UKC 7.9.2011 8:46:07
|
|
|
|
ne111
|
O punce, super. No moja izkušnja iz dneva 26.07. katastrofa. Vsi so me obravnavali kot, kaj mi je treba tja pridit a ne vidim da so vsi na dopustu. Ob 7 zjutraj sem bila sprejeta ob 13:00 so me operirali. Ko so videli, da je ginekologinja napisala na napotnico, da je treba genetiko naredit, ker je to že drugič se je edina zdravnica-specializantka tako zdrla name, da kaj jaz mislim, da pač se je zgodilo tko in da nimam kaj gledat genetike. No hvala bogu sem kljub nemoči in potrtosti bila tok prisebna in zahtevala genetiko. No zdaj sem pa dobila izvide in je šlo za kromosomsko napako. Najraje bi šla z izvidom k njej in rekla no gospa brihtna kaj je to?????? Skratka jaz sem pač prišla ko so bili dopusti in tisti specializantki sem bila grozno odveč. Ni pa nujno da so vsi taki!!
|
|
|
|
RE: Izkušnja z abrazijo -UKC 7.9.2011 10:21:21
|
|
|
|
Rina2
|
Živijo dekleta! Najprej en velik vsem ki ste preživljale te strašne trenutke. Mineva eno leto, ko sem tudi sama šla skozi to. Žal pa za UKC nimam lepih besed. Občutka, da sem tam samo številka, ne bom pozabila nikoli. Žal sem v roku enega tedna morala na dve abraziji, ker prvič niso naredilo tako kot je treba. Vmes sem seveda dobila vnetje (bolečina, vročina..) Ko sem jih poklicla so mi rekli naj ne hodim tja, da je to normalno. Vseeno sem se odpravila na urgenco a so me brez pregleda poslali domov (češ ne teži, nič ni narobe) in čez dva dni sem torej bila hospitalizirana in na še eni abraziji ter na antibiotikih. Ker tudi po tem ni bilo vse OK, sem pač poiskala veze na UKC-ju in šele takrat sem bila deležna obravnave, kot bi je morala biti vsaka pacienta, ki pride tja. Meni je bilo še posebej hudo, ker nisem med najmlajšimi, ker se že precej časa trudimo in ker, ko nam je končno celo uspelo zanosit, se je končalo s takšno kalvarijo in mrcvarjennjem v UKC-ju. Škoda, da niso bili bolj prijazni in strokovni. Tako meni kot njim bi bilo marsikaj prihranjenega.... No, vam pa želim same pozitivne stvari in polno bebic
|
|
RE: Izkušnja z abrazijo -UKC 7.9.2011 11:38:05
|
|
|
|
kajajaka
|
Jaz sem bila februarja v 12.tednu na abraziji v UKC in imam zelo pozitivno izkušnjo z vsem osebjem. Še posebej bi pohvalila ginekologinjo, ki me je sprejela na urgenci in potem po posegu obiskala v sobi (vizita), ker sem ostala čez noč To je dr. Pepita Taneska. Krasna, prijetna, optimistična ženska, ki mi je tudi v težkih trenutkih znala vliti upanje in polepšati dan. Sedaj sem spet . Pogumno naprej punce, ne utapljajte se v žalosti- Izjočite svoje in pozitivno glejte naprej, pa bo kmalu bolje!
|
|
|
|
RE: Izkušnja z abrazijo -UKC 7.9.2011 11:55:16
|
|
|
|
Jassika
|
ne111 vidiš pri meni pa ravno obratno. Kljub temu, da je bila to že 2 abrazija zaradi nerazvijanja/odmrtja ploda (oziroma zdaj nazadnje so celo sumili na molo hidatidoso), in da sem vmes rodila zdravega sinka, ni nihče pomislil na genetiko. Ampak dr. Jakopič je kljub temu sama zahtevala da se material pošlje tja. Pa ji ne bi bilo treba (glede na enega HB zdravega otročka doma). Očitno je res odvisno od tega, koga narajmaš. Jaz sem imela reeeeeees srečo. Dr. se je zavzela zame, tako, da je extra prišla v operacijsko (drugače je bila samo na sprejemu) in samo meni opravila poseg. Očitno dobro, če sem potem takoj postala srečka Pravim samo HB, da taki dr. še obstajajo!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?