Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zamrznjenčki ali "sveži"? 1.9.2011 20:14:47
|
|
|
|
sami0804
|
Priznam...zanimivo vprašanje Glede na to,da se ti zna zgoditi,da zamrznjenčki odmrzitve ne preživijo,boš v vsakem primeru "prisiljena" iti v novi IVF postopek,pa tudi nisem prepričana,če jih kar tako zavržejo,ker je celotni IVF le kar velik zalogaj za zavarovalnico... Sama imam enega svežega in enega zmrznjenega IVF-ovčka....čeprav imam oba neizmerno rada,mi je naša bejba po skoraj 4 letih še vedno na nek način čudežen otrok...prav zaradi tega,ker sta s starejšim bratcem v bistvu dvojčka,rojena 3 leta narazen
|
|
|
|
RE: Zamrznjenčki ali "sveži"? 1.9.2011 21:01:58
|
|
|
|
jagodka80
|
IZVIRNO SPOROČILO: didi85 Vendar sem začela razmišljati kaj bi bilo bolje ali vstaviti zamrznjenčka ali da tak malo grdo rečem "svežega"? Ne vem, kako je to drugje oz. ali je to zakonsko določeno, midva sva namreč pri dr. Rešu podpisala izjavo, na kateri med drugim piše: "Če ne bo prišlo do zanositve s svežimi zarodki, bova lahko šla na naslednji postopek zunajtelesne oploditve šele po odmrznitvi in prenosu odmrznjenih zarodkov."
|
|
|
|
RE: Zamrznjenčki ali "sveži"? 1.9.2011 21:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, v naslednji posopek greš lahko šele, ko porabiš vse zamrznjene zarodke iz prejšnjega.
|
|
|
|
RE: Zamrznjenčki ali "sveži"? 1.9.2011 21:30:04
|
|
|
|
hermy1
|
Zamrznjenčki so pa itak carji !!!
|
|
RE: Zamrznjenčki ali "sveži"? 3.9.2011 14:12:16
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Zamrznjenčki so pa itak carji !!! Se strinjam! !!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?