|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napovedan CR v Celju?
31.8.2011 14:42:44   
marjetica80
Pozdravček,

Ali je mogoče katera tukaj pred kratkim rodila v Celju z napovedanim CR? Imamo možnost spinalnega bloka? Kdaj se greš dogovorit? Kako dolgo si v porodnišnici, če je vse o.k.? Prejšnjič sem imela CR namreč v MB. Tam si 3 dni na intenzivni negi in malo bibo vidiš le dvakrat na dan.. Pa še čisto zblojen si od zdravil.. user posted image  V Celju je baje drugače? Sem slišala, da greš že isti dan v sobo in maš dojenčka ob sebi?

Hvala za izkušnje user posted image  in lep dan,
Marjetica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napovedan CR v Celju?
31.8.2011 20:22:05   
Sonček in poletje
Jaz sem videla prvič svoje malčka skoraj takoj, ko sem se prebudila. Sem bla pa v narkozi, ker se je mudilo. Če imaš spinalni blok, ti ga baje dajo takoj na prsi. 2 uri al nekaj takega odležiš na intenzivni negi, potem te prepeljejo na oddelek in če želiš je otrok lahko skozi s tabo. Meni so ga odpeljale samo prvo noč za 4 ure. Drugače se sploh nisem hotela ločiti od njega. Sem bila pa v porodnišnici 5 dni.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu marjetica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2011 21:18:48   
Goldy
Jaz sem imela napovedan CR pred 14 dnevi. Se pa spremenil v urgentni CR. V P prideš en dan prej (jaz sem sicer že prej ležala v P). Imela sem spinalni blok. Sinka so mi takoj dali na prsi za par minut, kasneje so mi ga spet pripeljali ob ene 2, potem pa so ga pripeljali okrog 9 zjutraj (CR sem imela ob polnoči) in je bil cel dan zraven mene. Ponoči so ga potem spet odpeljali za par ur. Načeloma si na intenzivni negi par ur, jaz sem bila dlje, ker spodaj ni bilo prostora. Ob 8 zjutraj so me že postavili na noge, da sem šla na wc in se stuširat. V P si pa 5 dni, brez da šteješ dan poroda.

Kdaj se pa dogovoriš pa ne vem. Kakor sem razumela kolegico, pokličeš po telefonu.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2011 21:48:36   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica80

Pozdravček,

Ali je mogoče katera tukaj pred kratkim rodila v Celju z napovedanim CR? Imamo možnost spinalnega bloka? Kdaj se greš dogovorit? Kako dolgo si v porodnišnici, če je vse o.k.? Prejšnjič sem imela CR namreč v MB. Tam si 3 dni na intenzivni negi in malo bibo vidiš le dvakrat na dan.. Pa še čisto zblojen si od zdravil.. user posted image  V Celju je baje drugače? Sem slišala, da greš že isti dan v sobo in maš dojenčka ob sebi?

Hvala za izkušnje user posted image  in lep dan,
Marjetica

Ne vem koliko časa nazaj si ti v MB rodila...ampak jaz sem imela cimro, ki je rodila s cr in je imela ta malega cel dan ob sebi, pa pri vsem so ji ful pomagale, edino čez noč so jih odpeljali. Imele so spinalni blok, tamalega vidiš takoj, skratka ne vem v čem bi bila težava no.

(odgovor članu marjetica80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2011 8:28:03   
marjetica80
..najprej hvala za odgovore za Celje, vidim, da ste se kar odločale za spinalni blok. Slišim, da je okrevanje lažje že zaradi tega, ker se izogneš tečnemu bujenju z narkoze.. Najbolj me je itak zanimalo kako dolgo si na intenzivni in sem ful vesela, da greš isti dan na oddelek.

Kar se tiče dogovora bom pa itak pravi čas izvedela . Še kake koristne informacije? user posted image

Arwenko, jaz sem rodila v MB leta 2008, lahko da je sedaj drugače, ampak takrat smo bile vse s CR (spinalnim ali popolna anastezija) 3 dni na intenzivni negi, kamor lahko pride na obisk le mož. Otroka so mi pripeljali dvakrat na dan, da sva se podojila user posted image . Zaradi tega je tudi dojenje težje steklo. Potem na odddelku pa sem ga lahko imela cel dan ob sebi user posted image  in so mi tudi ful pomagale.

pozdravček

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?