Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 16:08:58
|
|
|
|
SANDY
|
oooo kako je fajn če lahk zaspiš v takem vremenu. Jest sem se 10 min nazaj, ati še spi, Trina pa tud..ni bolšega kot popoldankso spanje na tak dan ;)
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 16:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
In jaz pre pol ure vstala :)- Božansko. Zdaj pa itak več ne pada, rajtam, da bo treba kaj ven :zmeden2:
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 16:37:21
|
|
|
|
Tejči
|
Razen vsakdanjih opravil (pospravljanje, kuhanje, pranje, čiščenje), sem že skozi na rač.-rišem načrte, pa malo brskam po interentu, pa tu pa tam pogledam sem gor na RR,... Mala pa ali spi, ali pa tečnari..no, trenutno spi9nebesa LP, Tea:sloncek:
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 16:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj men je tak tečno:ups:, mali pa se tak non stop dere..bi rad šel ven:grrr::ups:Tak da mora bit non stop na rokah:(
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 16:55:06
|
|
|
|
.ču
|
Beremo brezveznarije na RR:zmeden2:kaj češ....tud to edn more,da se ne matrate glih za brez veze,a ne?...
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 17:34:50
|
|
|
|
smrka
|
Mi cakamo obiske in se kuhamo v stanovanju, tamala nespi cel dan... **** pa obiski... :pujs:
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 17:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo tudi vsi spali popoldne. Zdaj smo ravno dobro vstali. Bila pa sva s Tiborjem pred tem s kolesom zunaj, da se je malo preluftal. Zdaj bomo šli pa k babici po Mišo.
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 17:52:59
|
|
|
|
pika74
|
Mi smo mel pa piknik, ki je bil zaradi dežja prestavljen v restavracijo :)-
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 18:21:44
|
|
|
|
urši*
|
mi itak ne bi mogli kam it, ker je tamali bolan :( tako, da mam rajš, da je tako vreme. mal smo spali, mal obiski pridejo, pa čas kr hitr mine!!!;) lp:)
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 18:36:46
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo se v Bohinju (Aquapark) kopali, pol smo pa vsi spali :bravo: Splišni, kdo ti je pa tok vrtnic poklonil?
|
|
|
|
kaj delate na tak dan doma 21.8.2005 19:03:37
|
|
|
|
Annny
|
Mi smo bili na obisku pri babici, pa še pri Arwen in njeni družinici smo se oglasili- super dan:):bravo::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?