|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice.......
25.8.2011 14:16:00   
_hruskica_
Pozdravljeni, rabim en nasvet. Imam 7 mesecev in pol starega fantka, ki mi je že pridno spal cele noč (12ur) brez prebujanja. Zadnje čase pa se mi zbuja ponoči in se postavlja na trebušček in potem še na nogice. To naredi velikokrat kar še v spanju in potem se prebudi in začne na ves glas jokati. Zanimam me, če imate kakšen nasvet kaj naj naredim ,da se mi ne bo v spanju postavljal na nogice in se s tem posledično tudi prebudil. user posted image

Lian 29.12.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice...
25.8.2011 16:44:24   
emma83
Nič ne moreš, samo poleži ga nazaj. Moj je star 10 mesecev pa se v spanju poseda, jaz ga samo nazaj poležem in spi normalno naprej.

(odgovor članu _hruskica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2011 17:21:29   
mateyka
naša se je še zaletavala v posteljico z glavo - to se dogaja ko shodijo in živo sanjajo do te mere da potem še v spanju neki kolovratijo okoli. bo minilo, je pa zoprno; naša sicer spi ok (kot dojenček je zelo mirno spala), samo od takrat je ona tak nemiren spalec - skoz se premetava in odkriva, tako da jo mamo v spalki in postelja mora met povsod eno ograjco, če ne, vmes tud malo na tleh odspi user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2011 18:55:19   
m_o_i
cakas, da mine...

nas se je prvic sam vsedel ravno med opoldanskim spanjem in se je zbudil, ker se mu je nekaj cudnega dogajalo. ko je pa ugotovil, se je pa tak zacel jokat, kot da je najmanj direkt na glavo padu user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2011 21:30:09   
_hruskica_
ojej pole bomo še kar en lep čas tako spali :( Hvala vseeno za vaše odgovore :)

Lian 29.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2011 7:52:35   
Anonimen
Jah predvidevam, da je pred kratkim pogruntal, kako se postavit na nogice? No in vse te nove pogruntavščine dojenčki radi potem ponoči "trenirajo". Jaz sem našo vedno samo brez besed položila nazaj, pobožala in šla ven iz sobice ... saj počasi mine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2011 19:09:41   
NeylaJ
ja, hurškica mi tko (ne) spimo že 3 mesece. obupuser posted image  
Sm že pomislila, da bi jo zavezala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2011 20:51:16   
november2010
Jaz ga dajem zdaj v čisto tanek žakelj - prvič da se ne postavlja (čeprav usede pa se), drugil pa zato ker s čimerkoli ga pokriješ zbrca s sebe in je žakelj edina rešitev.... poskusi.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu NeylaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?