|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzmetnica
22.8.2011 20:06:05   
abc123
Naša punca (2,5 let) bo dobila novo sobo. Kakšno vzmetnico priporočate, bo pa velikosti 90X200. Katere vrste vzmetnic imate, izkušnje ipd.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzmetnica
22.8.2011 21:01:58   
Anonimen
Naša (2,5 let) ima zdaj slab mesec taveliko posteljo in dormeo jogi (tršo različico) in zaenkrat fajn spi na njem.

(odgovor članu abc123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2011 21:20:05   
Sa.Ka
Dormeo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2011 22:53:51   
little*miss
Dormeo

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2011 8:15:53   
KOKICA32
Meblo

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2011 8:23:46   
pomar*ANČA*
hm, firme nevem, ima pa vzmetnico iz pene in sem zelo zadovoljna!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2011 9:38:27   
abc123
Katero vzmetnico Dormeo pa imate? Gledam Comfort, ki je trša vzmetnica. Ne vem al je boljš da je trša ali srednje trda- tamala namreč spi v vseh položajih (zaspi na boku ali trebuho, zdaj ko ji je ponoči vroče je na hrbtu...) - cela znanost tile jogiji user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2011 12:03:23   
Brbs
že sama sem ob kupovanju vzmetnic naredila celo študijo in spraševala strokovnjake in prišla do zaključka - univerzalnega odgovora ni. vsaka vzmetnica ima svoje prednosti, ni splošnega prepričanja, niti prodajalci niso vedeli dat enotnega odgovora. Tudi v člankih je isto.

Na koncu sem kupila po občutku.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2011 13:28:13   
marjetica8
dormeouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2011 20:50:28   
m_o_i
dormeo memory 2+12

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
26.8.2011 14:58:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2011 15:59:44   
Hope2
dormeo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2011 16:12:34   
ČebelicaMaja
jaz Dormea ne bi nikoli (več) kupila- midva z možem sva ga praktično šenkala... tudi Lateksa ne bi nikoli več kupila, ker vse te pene in lateksi ne dihajo...pravijo da imajo sicer zračne tunele, ki pa se z uporabo deformirajo in potem začne jogi plesnet... pa še jaz se na teh lateks jogijih strašno potim...
Midva sva kupila nov jogi zase in novega za našo 5 letnico- žepkasto vzmetenje- super jogi, tamala krasno spi. So malo dražji, a če najdeš kako akcijo se dobi tudi po normalni ceni.
Za božička bomo enakega kupili tudi naši 3 letnici. Dormeo pa res nikoli več...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2011 21:27:14   
nananaja
Tudi mi ne bomo več kupovali dormea, smo pa pred težko odločitvijo, kaj bomo hčerkama kupili za večjo posteljo. Predvsem bo pri nas igrala vlogo alergija na pršico. Večja ima v mali postelji navadno vzmetnico, mala pa neko peno od slovenske postelje, načeloma je oboje ok.
Sama nimam problemov s potenjem, sem pa ravno zaradi hišnega prahu dobila že v otroštvu lateks ležišče, pa je bil to pravi nakup, ni pa bil neka cenena znamka.
Je pa pri teh lateksih potrebno ležišča zračiti, kar meni ni najbolj všeč.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.8.2011 11:55:16   
ČebelicaMaja
nananaja jaz sem astmatik že skoraj od rojstva, alergijo na prah imam poleg alergije na plesen najmočnejšo- kupili smo lateks Slovenske postelje, pregrešno drag je bil- ampak meni enostavno ne paše, mi tudi smrdi, sem spala sedaj na lateksu iz Ikee- najdražjem modelu- enako- enostavno mi ne sede.

Če pogledaš npr. navaden jogi - imajo zdaj antialergijske prevleke, ki se perejo- mi smo poleg tega kupili še nadvložek iz bio bombaža in nam res ustreza- tudi ta velika je namreč nagnjena k pljučnim obolenjem...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.