|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aqualuna
22.8.2011 14:40:04   
Bojana 29
Ta teden mislimo iti na kopanje v Aqualuno. Zanima me (glede na to da je taka vročina) ali je okrog bazenov kaj sence (od dreves) kamor lahko postaviš ležalnik in ostalo kramo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aqualuna
22.8.2011 14:55:44   
sončnica14
Prav veliko naravne sence nimajo, imajo pa kar precej senčnikov. Ob gužvi jih sicer malo zmanjka, ker si jih nekateri priborijo po tri ali štiri, zato včasih po mikrofonu prosijo ljudi, naj bodo uvidevni ter da na dva ležalnika lahko vzameš samo en senčnik. Okrog in okrog je veliko ležalnikov, lahko pa se namestiš tudi na travo.

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2011 14:21:11   
suzolinka
Mi so trenutno v Aqualuni. Med tednom je super. Brez problema dobiš ležalnik in senčnik čez cel dan. Ob vikendih je pa tako natrpano, da še ležalnik težko dobiš (razen, če ste na bazenu takoj, ko se odpre). Če imate možnost, pridite med tednom

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2011 16:40:59   
**Tinkara78**
Mi smo bili v četrtek. Prišli ob desetih. Bilo že precej polno. Smo dobili mesto ob malem bazenu in senčnike. Se je pa napolnilo zelo hitro. Okrog enajste ure mislim, da ni bilo več ležalnikov skupaj za dobit.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?