Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 13:30:12
|
|
|
|
Najaa
|
Tudi jaz sem dala pred časom razvit več kot 400 fotk pri njih in sem bila tako s kvaliteto kakor s ceno zelo zadovoljna. Prevzem je pa v poslovalnici. Ostalo ne vem.
|
|
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 13:38:34
|
|
|
|
JB
|
Najaa a si si namestila njihov program na računalnik?
|
|
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 13:39:50
|
|
|
|
Medea10
|
Ja, slike naredijo res lepe, ampak o dimenzijah slik pa raje ne bi... Niti 2 sliki nista bili enako dolgi. 11,5×15 sem naročila, dobila pa 11,5×15, 11,5×13, nekatere so bile celo 11,5×16. Ne vem a jih ne znajo prilagodit al kaj? Nisem jih nesla nazaj, se mi ni dalo komplicirat in se pritoževat.
|
|
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 15:10:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: JB Najaa a si si namestila njihov program na računalnik? Mislim, da sem ja. Pri meni je bila velikost ok, vse so bile iste.
|
|
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 15:19:58
|
|
|
|
*mačka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10 Ja, slike naredijo res lepe, ampak o dimenzijah slik pa raje ne bi... Niti 2 sliki nista bili enako dolgi. 11,5×15 sem naročila, dobila pa 11,5×15, 11,5×13, nekatere so bile celo 11,5×16. Ne vem a jih ne znajo prilagodit al kaj? Nisem jih nesla nazaj, se mi ni dalo komplicirat in se pritoževat. Točno tako tudi pri nas - tut dve nista enako veliki?!?!
|
|
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 16:22:18
|
|
|
|
ksenija12
|
jaz jih naročam pri dm, zmeraj počakam na njihovo akcijo, ko imajo fotografijo po 0,07 eur. Sem ravno dans oddala naročilo za okoli 500 slik.
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 14.7.2014 11:13:12
|
|
|
|
mimica24
|
Moram povedat, da sem nad fotografijami iz Leclerka zelo razočarana. Kvaliteta in cena sta super ampak o dimenzijah pa raje ne bi! Naročim 246 fotografij v velikosti 10_x_15, tako kot vedno ker so mi pač te velikosti najboljše tudi najbolj lepo pašejo v albume. Dobim fotografije, PLAČAM format 10_x_15, vse slike pa v formatu 10_x_13,5cm! Katastrofa no. Sicer so vse enakih dimenzij ampak takoj k sem paket odprla sem vedela da so slike premajhne. Komplicirat se mi ne da, ampak so izgubili stranko, tako da so oni na slabšem. Drugače sem vedno dajala ravijat v Fototabor ampak ker zdaj nekaj časa niso poslovali sem bila primorana poiskat drugega ponudnika. No, hvalabogu Fototabor spet deluje, tako da se kar vračam k njim, ki ti naredijo slike take kot jih pač naročiš in ne prirejajo nekaj po svoje.
|
|
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 14.7.2014 14:26:19
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimica24 Moram povedat, da sem nad fotografijami iz Leclerka zelo razočarana. Kvaliteta in cena sta super ampak o dimenzijah pa raje ne bi! Naročim 246 fotografij v velikosti 10_x_15, tako kot vedno ker so mi pač te velikosti najboljše tudi najbolj lepo pašejo v albume. Dobim fotografije, PLAČAM format 10_x_15, vse slike pa v formatu 10_x_13,5cm! Katastrofa no. Sicer so vse enakih dimenzij ampak takoj k sem paket odprla sem vedela da so slike premajhne. Komplicirat se mi ne da, ampak so izgubili stranko, tako da so oni na slabšem. Drugače sem vedno dajala ravijat v Fototabor ampak ker zdaj nekaj časa niso poslovali sem bila primorana poiskat drugega ponudnika. No, hvalabogu Fototabor spet deluje, tako da se kar vračam k njim, ki ti naredijo slike take kot jih pač naročiš in ne prirejajo nekaj po svoje. Reklama za propadli foto tabor? Ne vem no jaz sem s slikami zadovoljna so pri zadnjem razvijanju bile vse takšne kot sem jih naročila - v primeru pa da nebi bile pa bi jih nesla nazaj saj to ni kompliciranje - kaj plačaš tudi zahtevaš.
|
|
|
|
RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 14.7.2014 17:10:54
|
|
|
|
mimica24
|
Ne, nobena reklama ni to, meni je čisto vseeno kje kdo naroča fotografije, samo povedala sem svojo izkušnjo! V Leclercovem ceniku niti ni velikosti 10x14, niti je ne gre izbrat pri naročilu, zato se mi ne zdi smiselno prepirat z njimi, pa tudi klicala sem že in so zagotavljali da je moja napaka, čeprav jaz vem da sem naročila v večji velikosti. Kakorkoli, povedala sem svoje izkušnje, lahko da sem pa edina ki se mi je to zgodilo in nobenega ne silim kje naj naroča slike, da ne bo pomote.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?