Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 8:13:32
|
|
|
|
DragonLady
|
Ammm....močno dvomim v resničnost njenih trditev... Sem tudi sama imela popravce v 2.letniku in enega nisem naredila,zato sem bila 2 tedna v septembru pogojno vpisana v 3.letnik, dokler nisem naredila še tistega popravca. Mislim, da ni logično, da bi lahko končala 3 letnik, če še 2. letnika ni izdelala. Tega nobena šola ne izvaja...oprosti mi, če sm preveč direktna...
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 8:50:27
|
|
|
|
inja2
|
Nikakor nisi preveč direktna kakršno koli mnenje je dobrodošlo, ampak v tretjem letniku je bila marca še sigurno, ker je bil oči na govorilnih urah... itak pa je v šoli cela znanost na telefon dobiti koga, kličem že eno uro pa nič.... bom še kasneje poskusila....
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 9:09:17
|
|
|
|
Pia*
|
A to je sedaj kaj novega. Ko sem jaz hodila, v srednjo šolo sicer je pismo že skor 10 let . Če popravca nisi naredil nisi moral v višji letnik. Mi takrat pogojno nismo imeli.Pokliči na šolo bodo tam sigurno kaj več vedeli!
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 9:17:37
|
|
|
|
Adelina
|
Ampak to je pa res čudna šola. Nečak je tudi lansko leto bil pogojno v 2. letniku ampak le tisti teden ali dva, dokler ni tretjega roka za popravni. Sicer je naredil in bil potem normalno nadaljeval drugi letnik, če ga ne bi, pa bi moral po ca. dveh tednih v 1.letnik. In kolikor vem, to velja za večino šol. A sestra je sploh lani septembra imela 3. popravni izpit?
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 9:23:29
|
|
|
|
inja2
|
Ne ni imela 3.roka za popravni izpit, ker ji je profesorica rekla, da bo lahko popravljala pri njej šele ko konča 3.letnik. Jaz sem tudi že 10 let iz šole, ampak ko sem hodila je bilo točno tako kot ve pišete sploh mi ni nič več jasno kako si lahko kr zmišljujejo kaako pa kaj, sej verjetno je za vse šole isti pravilnik?
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 11:43:04
|
|
|
|
majch
|
23. člen (pogojno napredovanje) (1) V naslednji letnik lahko pogojno napreduje tudi dijak, ki izpolnjuje pogoje iz tretjega odstavka 20. člena Zakona o gimnazijah oziroma 48. člena Zakona o poklicnem in strokovnem izobraževanju. (2) Ravnatelj določi pogoje, način in rok, do katerega mora dijak izpolniti pogoje za napredovanje v naslednji letnik, za odraslega pa to določi strokovni aktiv na predlog razrednika. Očitno se nekaj da zmutiti tudi na tem področju...malo prelistaj pravilnik o ocenjevanju za srednje šole, odvisno, ali hodi na gimnazijo ali na poklicno.
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 11:48:32
|
|
|
|
inja2
|
Majch hvala za pomoč :) bom pogledala malo tale pravilnik ....
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 12:18:56
|
|
|
|
Adelina
|
Kaj pa so na šoli rekli? Si koga dobila?
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 12:25:29
|
|
|
|
inja2
|
Ne razredničarka je šele jutri dosegljiva, so mi rekli. Nihče drug pa mi baje ne more dati info. kaj in kako
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 13:20:19
|
|
|
|
Adelina
|
A pa ima ona zdaj še en letnik ali je bila na 3-letni šoli? A spričevalo je zdej normalno dobila za 3. letnik? Če ja, se mogoče lahko po koncu šole vpiše v šolo za odrasle in opravi le ta izpit in nato zaključne ali maturo. Po moje ji bodo ostale priznali (če ima spričevalo), saj tudi če greš delat neko drugo šolo, priznajo predmete, ki so isti.
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 13:58:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch Očitno se nekaj da zmutiti tudi na tem področju...malo prelistaj pravilnik o ocenjevanju za srednje šole, odvisno, ali hodi na gimnazijo ali na poklicno. nič se ne muti, to je uradno možno.... zakon dovoljuje in prepušča šoli, da se odloči, šolski pravilnik pa je potem relevanten za dotično šolo. Ob tem pa je seveda potrebno pripraviti individualni načrt, kdaj in kako se bodo določene obveznosti opravile. Vse na papirju. Obrni se na pedagoginjo oz. šolsko svetovalno službo in/ali razrednika.
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 14:02:38
|
|
|
|
majch
|
bubi, nisem izbrala najboljše besede , ampak ja, nekako se zgleda da dijaka spraviti v višji letnik z nekimi možnostmi in variantami.
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 14:05:41
|
|
|
|
inja2
|
Bubi hvala za odgovor, bom takoj zjutraj ponovno poskusila dobiti razredničarko....
|
|
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 14:22:15
|
|
|
|
al1*
|
Po mojem bo morala narediti ta izpit na izrednem roku kot občan (in ga seveda plačati) - ponavadi je en tak rok konec septembra ali oktobra. Ampak jaz bi kar osebno stopila do svetovalne službe na šoli in do ravnatelja.
|
|
RE: popravni izpit srednja sola 17.8.2011 15:01:06
|
|
|
|
poli*
|
Kot berem, je ta popravni "popravljala" sedaj prvič... sta pa vsaj 2 roka, če ne 3. Jutri se pozanimaj, pa boste že nekako rešili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?