Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lahko vam pomagam kako lahko ob načrtovan... 12.8.2011 13:40:36
|
|
|
|
ajataja
|
Siser ne načrtujem več otročkov,ampak bi pa lahko kar na forum napisala,da lahko preberejo vse ki jih to zanima.
|
|
|
|
RE: Lahko vam pomagam kako lahko ob načrtovan... 12.8.2011 20:18:39
|
|
|
|
m_o_i
|
zivljenjsko se zavarujes pri zavarovalnici X in potem ob rojstvu otroka dobis Y ojrekou... ...kateri so, SEVEDA!! samo tisti tvoji ojreki, ki si jih/bos pridno vlagala tolkointolko let.nadaljni SEVEDA je pa to, da se ti za znesek Y zmanjsa zavarovalna polica. skrajsano: tisti ojreki viska so bili in bodo-tvoji lastni
|
|
RE: Lahko vam pomagam kako lahko ob načrtovan... 13.8.2011 14:17:36
|
|
|
|
b
|
Kako lahko eni pišejo nekaj kar po svoje... sploht ni ta varijanta življenskega zavarovanja...spoht pa po mojih virih kolikor jaz vem o naložbah ta varijanta živ.zav. več ne velja. lp
|
|
|
|
RE: Lahko vam pomagam kako lahko ob načrtovan... 13.8.2011 17:54:57
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: b Kako lahko eni pišejo nekaj kar po svoje... sploht ni ta varijanta življenskega zavarovanja...spoht pa po mojih virih kolikor jaz vem o naložbah ta varijanta živ.zav. več ne velja. lp ja in kaj je potem ,če že napišeš da bi rada dala nasvet pol pa napiši ker nas zanima.
|
|
|
|
RE: Lahko vam pomagam kako lahko ob načrtovan... 13.8.2011 21:04:45
|
|
|
|
Barbara_L
|
IZVIRNO SPOROČILO: b Kako lahko eni pišejo nekaj kar po svoje... sploht ni ta varijanta življenskega zavarovanja...spoht pa po mojih virih kolikor jaz vem o naložbah ta varijanta živ.zav. več ne velja. lp Ti si orng en živ žav. Seveda ta varianta velja, saj sem jo sama koristila. Gre pa seveda za naš privarčevani denar in ne za darilo zavarovalnice. To, p čemer ti pišeš, oz. bolje rečeno ne pišeš, pa mi smrdi po goljufanju države...Če pa NI TAKO, pa se razpiši in me ti bomo globoko hvaležne, so simple.
|
|
|
|
RE: Lahko vam pomagam kako lahko ob načrtovan... 16.8.2011 10:43:58
|
|
|
|
majčica1508
|
Draga moja,če bi res imela dobre namene bi ostalim mamicam ali mamicam,ki še bojo to napisala brez kakršnega okrevanja,kar na RRforum...nevem zakaj taka skrivnost,če ti je v interesu pomagati....POMAGAJ,če ti pa ni pa ne zavajaj............ Že sam naslov mi je dvignu pritisk na 200..... tista z poštenimi everčki je pa svetovna....in v tvojo vednost mojim dvema pikicama sva vse kupila z pošteno zasluženimi everčki
< Sporočilo je popravil majčica1508 -- 16.8.2011 10:45:08 >
|
|
|
|
RE: Lahko vam pomagam kako lahko ob načrtovan... 16.8.2011 14:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L IZVIRNO SPOROČILO: b Kako lahko eni pišejo nekaj kar po svoje... sploht ni ta varijanta življenskega zavarovanja...spoht pa po mojih virih kolikor jaz vem o naložbah ta varijanta živ.zav. več ne velja. lp Ti si orng en živ žav. Seveda ta varianta velja, saj sem jo sama koristila. Gre pa seveda za naš privarčevani denar in ne za darilo zavarovalnice. To, p čemer ti pišeš, oz. bolje rečeno ne pišeš, pa mi smrdi po goljufanju države...Če pa NI TAKO, pa se razpiši in me ti bomo globoko hvaležne, so simple. Barbara, b pise okrajšano živ. zav. = življenjsko zavarovanje in ne živ žav se pa strinjam, da je vsa tale tema mal čudna, milo rečeno...pomoč je ali pa je ni, skrivnosti tukaj niso potrebne.
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.