Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Me že skrbi - še vedno brez M 20.8.2005 22:00:10
|
|
|
|
HuAnita
|
Skutica, sva skoraj na istem (Pina je stara skoraj 11m). Tudi mene M še ni doletela, pa sem kar vesela... Fantova sestra jo je dobila po skoraj 2 letih, pa ni bilo nič narobe, tako da se ne sekiram.
|
|
|
|
Me že skrbi - še vedno brez M 20.8.2005 22:17:34
|
|
|
|
Spark
|
Kar vesela bodi. Jaz sem jo dobila 6m po porodu pa še vedno dojim. Počutim pa se kot najstnica, ker imam probleme z izbiro vložkov. Ne vem ali so vsi vložki tako zanič, ali sem pozabila kako to izgleda. Uporabljam Allwayske. Uživaj še naprej. Lp:metulj:
|
|
|
|
Me že skrbi - še vedno brez M 20.8.2005 22:26:40
|
|
|
|
snorlax
|
Po moje je nimaš, ker še kar dosti dojiš. Jaz sem jo dobila po 9 mesecih, ko sva se sicer še dojila, ampak samo zjutraj in zvečer, pa tu in tam podnevi. L.p.:metulj:
|
|
|
|
Me že skrbi - še vedno brez M 22.8.2005 16:00:10
|
|
|
|
pinkiponki
|
Mislm, da dojenje sploh nima take velike vloge, jst sm polno dojila do Tajinga 8. meseca, M sm pa dobila že po 6 tednih.
|
|
|
|
Me že skrbi - še vedno brez M 22.8.2005 16:33:33
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz tudi mislim, da dojenje nima nič s tem. Jaz sem jo tudi dobila po 6 tednih, pa polno dojim.
|
|
|
|
Me že skrbi - še vedno brez M 22.8.2005 16:34:14
|
|
|
|
Lana_s
|
Aja, zdaj me je že spet obiskala:hudicek:, tak da bodi kar vesela, ni nič fajn.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?