Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
v kateri vrtec vam grejo otroci? 20.8.2005 21:34:57
|
|
|
|
pegy
|
Odvisno od kod si ?Naša mala pupika gre z 1.dec.v vrtec najdihojca(BIBA ŠIŠKA;LJ:):bravo:
|
|
|
|
v kateri vrtec vam grejo otroci? 20.8.2005 21:38:04
|
|
|
|
jaz99
|
MOja starejša hči Anita gre s 1 septembrom v JELKO na Glavarjevi. Pravijo da je vrtec kr vredu in da se zelo okvarjajo z otroki:love::love:
|
|
|
|
v kateri vrtec vam grejo otroci? 20.8.2005 22:40:18
|
|
|
|
pika**
|
Moj starejši sinko je hodil v Kostanjčkov vrtec za Bežigradom pri Plavi laguni. Želim si, da bi tudi mlajšega dobila prostor drugo leto. Ni mi jasna fora, da ima vrtec tudi ŠOLSKO LETO oz. vpis od 01.09. dalje !!!!!:zmeden: Kot da planiraš kdaj boš rodil, da bo otrok lahko šel v vrtec, ko se ti konča porodniška!!!!!!:zmeden: Nikol mi ta glupost :hudicek: ni bila jasna:hudicek:
|
|
|
|
v kateri vrtec vam grejo otroci? 20.8.2005 22:43:53
|
|
|
|
jaz99
|
Sej ne planiraš kdaj boš rodil. Imaš eno leto porodniške in čas da otroka takoj vpišeš v vrtec. Ni pa mus ,ko enkrat vrtec dobiš, da mora it z 1 sep. v vrtec, ti ga lahko daš tudi kasneje, naprimer januarja.
|
|
|
|
v kateri vrtec vam grejo otroci? 20.8.2005 23:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj Jan je bil najprej kratek čas v vrtcu na Vodovodni za Bežigradom v LJ in nekajkrat tudi na Glavarjevi v LJ, ker je bilo na Vodovodni kdove zakaj zaprto. Bila sem čisto zadovoljna. Ko smo živeli v Sežani, je bil v vrtcu tam, pa mi ni bilo niti najmanj všeč. Zdelo se mi je, da vzgojiteljice moti, da Jan ni Sežančan, ampak Ljubljančan, in da jim je bilo odveč, ker se morajo ukvarjati z njim, saj je bilo dogovorjeno, da je tam samo začasno. 3/4 svojega časa pa je bil v vrtcu v Spodnjih Črnučah v LJ, kjer sem bila izredno zadovoljna tako z vzgojiteljicami kakor tudi s programom in vrtčevsko upravo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?