Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: blazina za spanje na boku 10.8.2011 19:59:49
|
|
|
|
tecnobica
|
Ne. Grem pa jutri v nakup. Imam že opomnik narejen,d a ne bi slučajno pozabila.
|
|
|
|
RE: blazina za spanje na boku 11.8.2011 11:57:11
|
|
|
|
ego80
|
Jest sem jo kupila, ko sem bila v 7. mesecu. Z blazino sem se ****.a ene tri noči, pol sem jo pa lepo popokala v omaro. Problem pri tej blazini je, da je kot en trd povšter in čist nefleksibilna. Tako da ko ležiš na boku z blazino med nogama, je una zgornja noga ful v luftu in mene je to precej motilo. In tudi seveda kasneje za dojenje ni prišla prav, ker je pretrda. Tiste blazine, k jih majo v Baby centru in Pikapolonci (pa verjetn še kje) majo pa kot neka zrnca not un je ful bolj upogljiva. Pomojem, je tista ful bolj uporabna. Jest sem nato med spanjem zbasala med noge kar en mehkejši povšter. Jest sem tut hotla prišparat, pa imam sedaj blazino, ki je nimam kje uporabit (še v postelji dela gužvo ). Malo denarja, malo muzike, al kako že ...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.