Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: subvencija za otroka ki ni dobil vrtca - ... 9.8.2011 14:23:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
Javni in zasebni vrtci (oboji s koncesijo, seveda) spadajo pod organizirano obliko predšolskega varstva. Če torej želiš dobiti 200€ subvencije, ga ne smeš dati ne v javni, ne v zasebni vrtec, temveč ga moraš imeti doma ali pa ga daš k varuški, ki dela na črno (če sorodniki ne pridejo v poštev).
|
|
|
|
RE: subvencija za otroka ki ni dobil vrtca - ... 9.8.2011 14:43:38
|
|
|
|
zlatolaska
|
Kerensa hvala no na tem področju pa spodbujajo delo na črno... Ta zasebni vrtec ki ga imamo rezerviranega se financira izključno iz plačila staršev torej je brez koncesije. Mi je jasno da ti ne bo občina plačala za določen razred vrtca po vrhu pa ti dala še subvencijo. Ampak da pa izvisim če ga dam v neko zasebno varstvo...mi je pa mimo...
|
|
|
|
RE: subvencija za otroka ki ni dobil vrtca - ... 9.8.2011 14:48:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne spodbujajo dela na črno. Spodbujajo to, da otroci ostanejo v domačem varstvu, saj bodo le tako lahko popravili sedajšnjo statistiko (da visoko število % otrok ne dobi vrtca). Če pa starši vlog niti ne bodo oddajali (ker bodo dobili po 200€), potem bo pa statistika veliko boljša in se bodo "občinski veljaki" lahko pohvalili, da vodijo občino, ki je edina v SLO, kjer so vrtec dobili vsi otroci, ki so se vpisali.
|
|
|
|
RE: subvencija za otroka ki ni dobil vrtca - ... 9.8.2011 17:42:54
|
|
|
|
tix
|
a obstaja kakšen seznam katere občine dajejo to sobvencijo
|
|
|
|
RE: subvencija za otroka ki ni dobil vrtca - ... 10.8.2011 12:36:00
|
|
|
|
Kanny
|
Jaz mislim, da ga lahko daš v zasebni vrtec ki nima koncesije vendar je vseeno prijavljeno pa dobiš subvencijo. Tako sem jaz slišala. Če pa ima vrtec koncesijo, pa itak pomeni da padeš v tisti razred glede na plačo. Ker te podatke vrtec s koncesijo posreduje občini in ta te določi v kateri razred padeš.
|
|
|
|
RE: subvencija za otroka ki ni dobil vrtca - ... 10.8.2011 12:37:02
|
|
|
|
Kanny
|
Jaz mislim, da ga lahko daš v zasebni vrtec ki nima koncesije vendar je vseeno prijavljeno pa dobiš subvencijo. Tako sem jaz slišala. Če pa ima vrtec koncesijo, pa itak pomeni da padeš v tisti razred glede na plačo. Ker te podatke vrtec s koncesijo posreduje občini in ta te določi v kateri razred padeš.
|
|
|
|
RE: subvencija za otroka ki ni dobil vrtca - ... 10.8.2011 14:54:10
|
|
|
|
juhica
|
Jst mislim da je pogoj da je otrok zavrnjen v vrtcu - torej ga morš vpisat - no to velja za Domžale, dobiš 90 evrov na mesec....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?