Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pritožba na odločbo o znižanem plačilu vr... 8.8.2011 14:06:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Na spletni strani občine si poglej pogoje in plačilne razrede in si lahko sama izračunaš v kateri razred padeš. Vse je odvisno od občine in vajinih prejemkov, lastništva... katero leto vrtca je...
|
|
RE: pritožba na odločbo o znižanem plačilu vr... 9.8.2011 8:43:17
|
|
|
|
cimi
|
IZVIRNO SPOROČILO: a982 Zdravo, dobila sem odločbo o plačilu vrtca za sinčka in me je kar na rt vrglo, ko sem videla, da so naju dali v 5. plačilni razred se pravi morava plačevati 50% cene (221 eurov)! Moja neto plača je 542eur, prav tako plača mojega fanta, ki je malenkost višja! Ali obstaja kje kakšen obrazec, da se pritožiš, ali lahko kar sama napišem pritožbo in pošljem nazaj na občino? Kakšen nasvet, izkušnje, sem pa iz občine Domžale. Hvala seveda se lahko pritožiš, saj je navedeno v odločbi da imaš 8/15 dnevni rok za pritožbo sicer pa sama poznam takšne starše, ki imajo ˝najnižje˝ plače in ˝revčki˝ plačujejo najvišji razred...ponavadi so to s.pj-ji
|
|
|
|
RE: pritožba na odločbo o znižanem plačilu vr... 9.8.2011 8:50:16
|
|
|
|
izalina
|
Ali se to lahko preveri tudi tako, da vidiš v kateri procentualni rang padeš pri otroškem dodatku in potem je ta rang isti kot za plačilo vrtca Upam, da sem razumljivo napisala.
|
|
|
|
RE: pritožba na odločbo o znižanem plačilu vr... 9.8.2011 9:00:31
|
|
|
|
end1
|
seveda se lahko preveri, na spletnih straneh vrtca so lestvice in ekonomska cena glede na razred v katerega si uvrščen. a982, mal sem gledala lestvice za vrtec Domžale. Preveri koliko imata bruto OD s partnerjem, seštej in deli na družinske člane. Znesek poišči v lestvici. je pa ja dovisno, če imata kak zeloooo drag avto in nepremičnio v kateri ne živita, pol se pa gre (vsaj pri nas) za razred višje. Najbolje je pa da kar pokličeš na občino in skupaj pregledate odločbo, če ugotoviš dejsnako napako, piši pritožbo. Pri nas se da kar po telefonu prevrit.
|
|
|
|
RE: pritožba na odločbo o znižanem plačilu vr... 11.8.2011 11:36:58
|
|
|
|
ninčy
|
Jaz sem lani napisala pritožbo in so mi ugodili, potem januarja, ko smo spet oddajali, pa so spet "narobe" izračunali, pa niso ugodili moji pritožbi ... Obrazca pa ni.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?