Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ste oz. boste za 1. razred izbrale torbo ... 8.8.2011 13:43:11
|
|
|
|
ruby19
|
Ja, mene tudi zanima, ali se dostikrat zgodi v razredu, da imata dva ali celo več otrok točno enak nahrbtnik ali torbo ali pa celo puščico/peresnico?
|
|
|
|
RE: ste oz. boste za 1. razred izbrale torbo ... 8.8.2011 13:45:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Torbo, 5-delni komplet. V Sparu so imeli 3 modele za punčke in 3 modele za fantke. Če bo kdo imel enako, me sploh ne zanima, mojega sina še manj... glavno je, da je njemu všeč. Torbice itak ne bodo v šoli ostajale, tako da jih ne morejo zamenjat.
|
|
RE: ste oz. boste za 1. razred izbrale torbo ... 8.8.2011 14:55:59
|
|
|
|
Tejči
|
V prvem razredu je imela nahrbtnik, nič posebnega, važno da je bil Winx. Nismo komplicirali, ker sem ga itak jaz vsak dan nosila domov in v šolo. Za 2. razred pa smo kupili kvalitetno šolsko torbo, ki upam, da bo vzdržala vsaj 2 leti, če ne že 3.
|
|
|
|
RE: ste oz. boste za 1. razred izbrale torbo ... 8.8.2011 21:07:41
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Torba Lego, kupila sem jo v Avstriji za 100 €.
|
|
|
|
RE: ste oz. boste za 1. razred izbrale torbo ... 9.8.2011 8:54:40
|
|
|
|
cimi
|
ANJA razsvetli me kakšna je ta torba za 100€ za prvošolčka
|
|
|
|
RE: ste oz. boste za 1. razred izbrale torbo ... 9.8.2011 8:56:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarincatinca77 Torej, kaj ste izbrale? Torbo v pravem pomenu besede ali izvedbo nahrbtnika za začetne razrede? Nahrbtnik "Gormiti". kje ste kupile oz. kje se splača kupit Leclerc, v akciji, s kartico, 8€.
|
|
|
|
RE: ste oz. boste za 1. razred izbrale torbo ... 9.8.2011 9:02:06
|
|
|
|
Tutan
|
A to so želje vaših otrok, da se kupi Gormiti, Bakugani itn torba? Ker z možem sva razmišljala nekaj v tej smeri, da se kupi sicer nahbrtnik po otrokovi izbiri, ampak brez teh strašnih junakov, ker se menjavajo kot po tekočem traku. Že iz vidika vrtca gledano - na začetku so bili popularni spidermani, potem so bili spidermani za dojenčke, so palili samo gormiti, zdaj so pa gormiti samo pogojno, ker vsi hočejo neke bayblade (oziroma pač te vrtavke, kakorkoli se že napiše)... dokler govorimo o kakšni majčki ni problema, ampak nahrbtnik...no...zato imam raje da mu kupim en adidasov ojačan nahbrtnik, pa zvezke tematske...
|
|
|
|
RE: ste oz. boste za 1. razred izbrale torbo ... 9.8.2011 9:12:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan A to so želje vaših otrok, da se kupi Gormiti, Bakugani itn torba? Moj Mladič je (trenutno, seveda) nor na Gormite, zato sva mu z g. Možem tudi kupila takšen nahrbtnik. Ko in če se mu bo pa med šolskim letom spremenil okus... hja, je*iga, nahrbtnik bo ostal do konca šolskega leta. Pubertetnik pa (zaenkrat) nima posebne želje. Bomo videli, kaj bo po 15-em avgustu, ko gremo dejansko kupovat šolske potrebščine.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.