|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znonenje pri otroku...
8.8.2011 13:09:40   
kamy
Pozdravljene,

Imam težavo, saj se moja 4,5 letna hči nenormalno poti in s tem tudi zaudarja. V teh vročih poletnih dneh se tuširava vsak dan zvečer pred spanjem, čez dan pa uporabljava robčke za osvežitev. Ne vem ali je to sploh normalno? Kaj naj naredim, saj je zelo neprijetna situacija. Ko jo pridem iskat v vrtec in greva spotoma še v trgovino, jo moram predhodno z robčki osvežiti, je neprijetno tako meni kot tudi njej. Deodorantov ne upam uporabljati, ker se mi zdi, da je še premajhna. Ima katera kako inf., ali obstaja kakšna krema ali kaj podobnega, da zadevo malo umiliva? Hvala vam za odgovore,

Kamy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znonenje pri otroku...
8.8.2011 13:49:03   
Brbs
Moj sin (tudi 4,5 let) se vsak večer ko zaspi, spoti tako, da je čisto moker. Poleti in pozimi, zaudarja pa ne. Ker je to že od nekdaj, pravijo, da ima pač tak organizem.

Če je pri tvoji hčerkici tudi že vedno tako, mislim, da ni kaj narediti - taka pač je. Če pa je to šele zadnje čase, pa je morda kaj povezano s prehrano, ali pa naj več vode pije. Jaz bi tak probala, drugega tak nimaš kaj naredit.

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2011 13:58:31   
Sa.Ka
Robčki samo še poslabšujejo zadevo, še bolj smrdi znoj, verjemi. Pa fajn bi bilo, da res kupuješ otroku samo bombažna oblačila. Mazanja nobenega, če koža nima težav z razpokanostjo, luščenjem... Tuširanje večkrat brez uporabe mil, ker mila naredijo tudi škodo.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2011 14:02:16   
Paštetka
Moja tudi nenormalno se potita in ne smrdita, pa se tudi tuširamo samo zvečer z milom. Kaj pa če bi ji majčko preoblekla, namesto, da pocaš z robčki, da se bakterije, ki so v majci odstranijo?
Veliko je odvisno tudi od materiala oblačil. Pa fajn je, da se pri ljudeh, ki se močno znojijo, oblačila lahko prekuhajo, da se uničijo bakterije. Po moje, če to ne bo pomagalo, da bo kaj zdravstvenega. Ne vem.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2011 14:04:27   
Sa.Ka
Pa svetla oblačila uporabljajte. user posted image
Drugače pa podpis pod Paštetko.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2011 14:37:28   
Leela
Jaz bi na tvojem mestu vseeno omenila pediatru. Lahko je res vonj zaradi neprimernih oblačil, opranih na nepravi način ??? Nič ne stane, če vprašaš pediatra ob priliki.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2011 13:19:55   
kamy
Uporabljamo samo bombažna oblačila. V teh vročih dneh predvsem svetla oblačila. Perem pa na 40-60 oC. Na 90oC pa ne upam prati barvnih majic. Sem poiskusila z limono in drži en dan, da je malo bolje.
To mi je svetovala neka kozmetičarka in upam, da ne delam škode. Boma pa vseeno poklicala P in jo povprašala. Hrana pa je utečena in vse skupaj se je pričelo pojavljati šele letos, tako, da hrano izključujem.

lp,k

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.