Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posteljice in nevarnosti 3.8.2011 21:09:11
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Kompliciraš preveč. kaj bo šele ko bo šel otrok v vrtec.
|
|
|
|
RE: Posteljice in nevarnosti 3.8.2011 21:11:10
|
|
|
|
blaža
|
Nevarno je marsikaj. tudi jaz mislim, da je tole zgoraj pretirano,..
|
|
RE: Posteljice in nevarnosti 3.8.2011 21:15:10
|
|
|
|
m_o_i
|
malo/dosti manj brat, pa vec uporabljat svojo pamet-in bo lih prav
|
|
RE: Posteljice in nevarnosti 3.8.2011 21:25:16
|
|
|
|
nusi
|
odgovor v stilu " to se uporablja že od nekdaj..." mi sicer ni blizu, ampak tokrat se mi zdi povsem na mestu. Po mojih izkušnjah so te postelje za dojenčke čisto ok, nikogar ne poznam, ki bi se mu kaj zgodilo, edino ko so dovolj veliki lezejo čez
|
|
|
|
RE: Posteljice in nevarnosti 4.8.2011 12:10:55
|
|
|
|
carbene
|
Ma, saj pravim, da sem čisto slučajno naletela na to tematiko. Sem pač šla še malo dlje pogledat in me je nekoliko začudilo, da pri nas dejansko ni nič govora o tem - v primerjavi z raznimi drugimi tematikami, zaradi katerih ljudje panicirajo. Ja, res ni veliko primerov, kjer so se te nevarnosti izkazale za realne. Vendar če pomislim, da je verjetnost za "neugoden izid" s takimi izvedbami večja od nič, brez njih pa je ničelna (brez upoštevanja drugih rizikov, seveda - ki pa so približno enaki v obeh primerih), potem me vseeno ima, da ne bi šla v to. Na ja, sicer so pa posteljice, ki so mi všeč, itak v večini brez pomičnih stranic.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
Dopustlittlestar5Kam greste letos na dopust?Na morje (
68%)
V toplice (
10%)
V hribe (
2%)
Ne gremo na dopust (
20%)
Število vseh glasov: 118Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!