|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ugrabitev otroka v Kamniku
3.8.2011 8:00:19   
FLOWR12
Punce veste kaj o tem
http://www.zurnal24.si/v-kamniku-ugrabili-otroka-clanek-131190
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ugrabitev otroka v Kamniku
3.8.2011 8:17:46   
shakira
Tuki več piše http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/policija-trdi-otrok-je-na-varnem.html

Boga punčka :(

(odgovor članu FLOWR12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2011 10:21:22   
alda
user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu shakira)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2011 12:15:49   
JB
Uboga,uboga punčka....user posted image user posted image user posted image user posted image Česa je človek zmožen....vse samo zaradi denarjauser posted image Upam da bo hitro okrevala.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2011 12:34:26   
Pia*
IZVIRNO SPOROČILO: JB

Uboga,uboga punčka....user posted image user posted image user posted image user posted image Česa je človek zmožen....vse samo zaradi denarjauser posted image Upam da bo hitro okrevala.

Punčka? Ali ni 7 letni fantek, ki so ga našli pozno ponoči ob cesti nekje v Lj?? user posted image  sedaj pa čisto nič ne razumem!

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2011 13:16:30   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Pia*

IZVIRNO SPOROČILO: JB

Punčka? Ali ni 7 letni fantek, ki so ga našli pozno ponoči ob cesti nekje v Lj?? user posted image  sedaj pa čisto nič ne razumem!

Tudi meni tu marsikaj ni jasno, pa važno da je z otrokom vse vredu.user posted image
http://www.zurnal24.si/na-lastne-oci-videla-ugrabitev-otroka-clanek-131210

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2011 14:57:51   
blaža
jaz sem pa danes slišala na radio 1, da naj bi fantka našli, nisem pa pol razumela, al živega, so pa povedali, da so policistom in staršem nudili psihosocialno pomoč. storilca oz ugrabitelja naj bi okoli 12ih ponoči prijeli.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2011 15:01:09   
mateyka
kaj je pa naredil temu malemu otroku, da so kriminalisti, ki so ga našli, rabili psihosocialno pomoč? user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2011 15:04:58   
pety78
Mala je menda vredu. A je niso že odpustili iz bolnice?

Predstavljajte si traume 15 mesečne punčke, kako sama nekje tava sredi noči...ob cesti...Joče nekaj ur, ...Mene bi kap, da kaj takega vidim, res. Še sedaj, ko pomislim, mi je gre na jok. Grozno! user posted image

Srčno upam, da punčica čimprej pozabi na to neprijetno situacijo.

Bog si ga vedi res, kaj se ji je dogajalo, kako so jo "odvrgli", ...Uf...raje ne mislim več na to. Skratka, mala je pri starših in to je najbolj važno!
Ugrabitelje pa za jajca obesit!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2011 15:08:26   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kaj je pa naredil temu malemu otroku, da so kriminalisti, ki so ga našli, rabili psihosocialno pomoč? user posted image user posted image

Niso povedali. sicer mi pa ni vse jasno, ker se tle govori o 15 mesečni deklici,.. Bomo po mojem zvečer pri poročilih več zvedli, ker ljudje včasih tolko nakladajo,.. da je čisto možno, da pol pride ven nekaj drugega. Upam, da res ni nič takega,..ker me je skoraj zvilo, ko sem to slišala po radiu,

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2011 15:13:06   
blaža
http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/otroka-naj-bi-ugrabili-zaradi-20-tisocakov-dolga.html

evo tle omenjajo dojenčka v starejšem avtu, na zadnjih sedežih,.. nikjer pa ne piše, da je bil to ta ugrabljen otrok.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2011 15:19:14   
blaža
http://24ur.com/novice/crna-kronika/otrok-ki-so-ga-ugrabili-je-ze-na-varnem.html

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2011 15:30:45   
mateyka
20.000 € dolga? bajto majo pa hudo, mi lahko o taki samo sanjamo atm..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2011 15:59:47   
blaža

No ta komentar pa res ne spada pod to temo.user posted image . meni se zdi sama misel grozljiva, kaj se je moralo otroku zgodit, da so celo vsega hudega vajeni kriminalisti, rabli psihosocialno pomoč. Po mojem boljše, da ne vem, ker me je že to tako stisnilo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.8.2011 16:45:06   
Anonimen
Neglede na dolg staršev, mi je skrajno brezobzirno in vsega obsojanja vredno dejanje, da nekdo svoje račune do nekoga poračunava na račun otrok user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.8.2011 17:09:17   
Anonimen
Še to moram napisati: vse pohvali policiji, da je tako hitro in učinkovito ukrepala.
Pa močno upam, da so ugrabitelja pošteno "pretipali". Ne morem povedat, kakšen gnev čutim do ljudi, ki se spravijo na otroke.
Fak no, kako prfuknjen mora biti človek, da zveže 15-mesečnega otroka in ga ugrabi? user posted image

< Sporočilo je popravil Ankica. -- 3.8.2011 17:11:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.8.2011 18:13:49   
shakira
Naj bi bila punčka zvezana in imela trak čez ustauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.8.2011 18:16:49   
uškinamama
JA, DAJTE SE zdaj naslajat . Kaj vas briga kaj in kako? Glavno , da je dekle na varnem in storilec za zapahi.
Naj bi bila zvezana......bo ratalo je bila posiljena....
Imejte malo spoštovanja, FAK.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu shakira)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.8.2011 18:24:10   
shakira
Ja sori ker je res. a misliš, da je pa to nam všečuser posted image . In na srečo ni bila posiljena.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.8.2011 20:56:33   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No ta komentar pa res ne spada pod to temo.user posted image .

ja na katero pa? kaj abnormalnega pa misliš da impliciram? samo povem kar vidim. in še nekaj - nisem in nikoli ne bom podpirala, kakor pravi Ankica., "poračunavanja na račun otrok". samo to so mutna posla in dolgovi, za sabo potegnejo mutne scene, mutne ljudi - take ki so sposobni marsičesa. in moj komentar se pač nanaša, da na nek način izpostavljaš sebe IN svojo družino (posredno tudi otroke), če se greš take hude dolgove, se petljaš s čudnimi tipi (kar so očitno se), bajto maš pa ohoho "I only wish I had it.."..

in vesela sam da je mala ok - konec dober, vse dobro, kakor pravijo user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.8.2011 21:05:03   
blaža
No, kaj mi lahko kdo razloži. a sta bla pol dva otroka ugrabljena? Ker popoldne sem spet slišala po radiu za tega fantka, ki je bil ugrabljen. Za deklico pa še nikjer drugje kot samo tukaj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.8.2011 21:13:23   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No, kaj mi lahko kdo razloži. a sta bla pol dva otroka ugrabljena? Ker popoldne sem spet slišala po radiu za tega fantka, ki je bil ugrabljen. Za deklico pa še nikjer drugje kot samo tukaj.user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/otrok-ki-so-ga-ugrabili-je-ze-na-varnem.html - tuki piše da se je najprej govoril da gre za fantka, potem se je izkazal da je bla punčka. čeprov ane, to citirajo slovenske novice, ki so pa po moje zanesljive glih ene tok kot lady.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 3.8.2011 21:14:10 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?