Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 10:21:22
|
|
|
|
alda
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 12:15:49
|
|
|
|
JB
|
Uboga,uboga punčka.... Česa je človek zmožen....vse samo zaradi denarja Upam da bo hitro okrevala.
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 12:34:26
|
|
|
|
Pia*
|
IZVIRNO SPOROČILO: JB Uboga,uboga punčka.... Česa je človek zmožen....vse samo zaradi denarja Upam da bo hitro okrevala. Punčka? Ali ni 7 letni fantek, ki so ga našli pozno ponoči ob cesti nekje v Lj?? sedaj pa čisto nič ne razumem!
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 13:16:30
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia* IZVIRNO SPOROČILO: JB Uboga,uboga punčka.... Česa je človek zmožen....vse samo zaradi denarja Upam da bo hitro okrevala. Punčka? Ali ni 7 letni fantek, ki so ga našli pozno ponoči ob cesti nekje v Lj?? sedaj pa čisto nič ne razumem! Tudi meni tu marsikaj ni jasno, pa važno da je z otrokom vse vredu. http://www.zurnal24.si/na-lastne-oci-videla-ugrabitev-otroka-clanek-131210
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 14:57:51
|
|
|
|
blaža
|
jaz sem pa danes slišala na radio 1, da naj bi fantka našli, nisem pa pol razumela, al živega, so pa povedali, da so policistom in staršem nudili psihosocialno pomoč. storilca oz ugrabitelja naj bi okoli 12ih ponoči prijeli.
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 15:01:09
|
|
|
|
mateyka
|
kaj je pa naredil temu malemu otroku, da so kriminalisti, ki so ga našli, rabili psihosocialno pomoč?
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 15:04:58
|
|
|
|
pety78
|
Mala je menda vredu. A je niso že odpustili iz bolnice? Predstavljajte si traume 15 mesečne punčke, kako sama nekje tava sredi noči...ob cesti...Joče nekaj ur, ...Mene bi kap, da kaj takega vidim, res. Še sedaj, ko pomislim, mi je gre na jok. Grozno! Srčno upam, da punčica čimprej pozabi na to neprijetno situacijo. Bog si ga vedi res, kaj se ji je dogajalo, kako so jo "odvrgli", ...Uf...raje ne mislim več na to. Skratka, mala je pri starših in to je najbolj važno! Ugrabitelje pa za jajca obesit!!!!!
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 15:08:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj je pa naredil temu malemu otroku, da so kriminalisti, ki so ga našli, rabili psihosocialno pomoč? Niso povedali. sicer mi pa ni vse jasno, ker se tle govori o 15 mesečni deklici,.. Bomo po mojem zvečer pri poročilih več zvedli, ker ljudje včasih tolko nakladajo,.. da je čisto možno, da pol pride ven nekaj drugega. Upam, da res ni nič takega,..ker me je skoraj zvilo, ko sem to slišala po radiu,
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 15:30:45
|
|
|
|
mateyka
|
20.000 € dolga? bajto majo pa hudo, mi lahko o taki samo sanjamo atm..
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 15:59:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka 20.000 € dolga? bajto majo pa hudo, mi lahko o taki samo sanjamo atm.. No ta komentar pa res ne spada pod to temo. . meni se zdi sama misel grozljiva, kaj se je moralo otroku zgodit, da so celo vsega hudega vajeni kriminalisti, rabli psihosocialno pomoč. Po mojem boljše, da ne vem, ker me je že to tako stisnilo.
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 16:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Neglede na dolg staršev, mi je skrajno brezobzirno in vsega obsojanja vredno dejanje, da nekdo svoje račune do nekoga poračunava na račun otrok .
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 17:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to moram napisati: vse pohvali policiji, da je tako hitro in učinkovito ukrepala. Pa močno upam, da so ugrabitelja pošteno "pretipali". Ne morem povedat, kakšen gnev čutim do ljudi, ki se spravijo na otroke. Fak no, kako prfuknjen mora biti človek, da zveže 15-mesečnega otroka in ga ugrabi?
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 3.8.2011 17:11:07 >
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 18:13:49
|
|
|
|
shakira
|
Naj bi bila punčka zvezana in imela trak čez usta
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 18:16:49
|
|
|
|
uškinamama
|
JA, DAJTE SE zdaj naslajat . Kaj vas briga kaj in kako? Glavno , da je dekle na varnem in storilec za zapahi. Naj bi bila zvezana......bo ratalo je bila posiljena.... Imejte malo spoštovanja, FAK.
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 18:24:10
|
|
|
|
shakira
|
Ja sori ker je res. a misliš, da je pa to nam všeč . In na srečo ni bila posiljena.
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 20:56:33
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mateyka 20.000 € dolga? bajto majo pa hudo, mi lahko o taki samo sanjamo atm.. No ta komentar pa res ne spada pod to temo. . ja na katero pa? kaj abnormalnega pa misliš da impliciram? samo povem kar vidim. in še nekaj - nisem in nikoli ne bom podpirala, kakor pravi Ankica., "poračunavanja na račun otrok". samo to so mutna posla in dolgovi, za sabo potegnejo mutne scene, mutne ljudi - take ki so sposobni marsičesa. in moj komentar se pač nanaša, da na nek način izpostavljaš sebe IN svojo družino (posredno tudi otroke), če se greš take hude dolgove, se petljaš s čudnimi tipi (kar so očitno se), bajto maš pa ohoho "I only wish I had it..".. in vesela sam da je mala ok - konec dober, vse dobro, kakor pravijo
|
|
|
|
RE: Ugrabitev otroka v Kamniku 3.8.2011 21:05:03
|
|
|
|
blaža
|
No, kaj mi lahko kdo razloži. a sta bla pol dva otroka ugrabljena? Ker popoldne sem spet slišala po radiu za tega fantka, ki je bil ugrabljen. Za deklico pa še nikjer drugje kot samo tukaj.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?