Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj pogostejši pregledi in ctg? 1.8.2011 13:58:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Tega ti pa ne moremo povedat,ker vsak G ima svojo prakso.Pogostejše preglede in UZ sem jaz imela od začetka. CTG že od 32 tedna itn. Napotnico dobiš tudi odvisno nekateri dajo v 32 tednu,drugi v 34 ,tretji pa šele v 36 tednu
|
|
|
|
RE: Kdaj pogostejši pregledi in ctg? 1.8.2011 14:03:23
|
|
|
|
jutranja rosa
|
Hvala. Kaj pa potrdilo o PDP. Sem prebrala, da je potrebno 60 dni prej na CSD s tem potrdilom, to bo pri mei čez 14 dni in sem en mesec brez ginekologa :).
|
|
|
|
RE: Kdaj pogostejši pregledi in ctg? 1.8.2011 14:41:50
|
|
|
|
nepremagljiva
|
Potrdila o PDPju se več ne daje. 60 dni pred PDPjem greš na CSD lahko tam dvigneš obrazce ali pa jih sprintaš iz njihove spletne strani in že izpolnjene odneseš tja. In to je to. Potrdila tam ne rabiš, ker je tvoj podpis o resničnosti podatkov na obrazcu, dovolj.
|
|
|
|
RE: Kdaj pogostejši pregledi in ctg? 1.8.2011 15:04:25
|
|
|
|
josephine27
|
moj ginekolog še daje potrdila, sicer pa baje večinoma ne dajejo več. ponekod na CSD zahtevajo da jim pokažeš materinsko namesto tega, ponekod ne. napotnico sem dobila že v 31. tednu, iscer pri nas običajno dobimo mal kasneje ampak je šel moj ginekolog na dopust pa je rekel, da če bi blo v tem času kaj narobe naj grem kar direkt v porodnišnico. pogostejši pregledi ( vsak teden) in ctg pa pri nas običajno zadnji mesec pred porodom če ni kakšnih posebnosti.
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?